• Toertochten
  • Gewijzigd op 10 mei 2022

Schrijf je in voor de Classico Giro Utrecht

Zin in een Italiaans fietsfeestje? Doe op 22 mei mee aan de Classico Giro Utrecht. De toertocht voert net als de profs in 2010 door het mooie plassen- en heuvelgebied van Utrecht. Meefietsen staat gelijk aan genieten!
Schrijf je in voor de Classico Giro Utrecht

Op zondag 22 mei kleurt Utrecht weer roze. Niet omdat de Pink Panther de straten van de Domstad onveilig maakt, maar omdat de Classico Giro Utrecht van start gaat. Ook dit jaar wordt het een écht een Italiaans feestje met muziek, eten, drinken en een gezellige sfeer, zowel op de start-finish locatie als onderweg! Andiamo.

Routes

De routes van de zogenaamde vrije tochten - 75, 110 en 150 km - voeren je naar het plassengebied ten noorden van de stad. De pelotonstocht (100 km) kronkelt in het spoor van de profs in 2010 als een spaghettisliert over de Utrechtse Heuvelrug. Geen grote asfaltvreter? Doe dan mee aan de graveltocht, 90 km lang stofhappen. Heerlijk. 

Schrijf je nu in en je bent op 22 mei verzekerd van een startplek!

Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant