• Toertochten
  • Gewijzigd op 18 april 2017

Peter Winnen Classic Noord-Limburg

Fiets op zondag 28 mei mee met de 10e editie van de Peter Winnen Classic. Naast 75, 120 en 145 km op de weg, zijn er ook twee MTB-routes; 35 en 45km.
Peter Winnen Classic Noord-Limburg

Mountainbikeroutes

De MTB-routes wordt door inzet van diverse clubleden het hele jaar goed onderhouden en gaat ‘dur ozze prachtige Piël’ en de daar omliggende bossen. De pauzeplaats voor de mountainbikers is op het mooie circuit van Raceway Venray. Op de overdekte tribune kun je genieten van het uitzicht en van de karttrainingen.

Op de weg

Voor de wielrenner zijn er 3 mooie routes uitgezet door het landelijke Noord Limburg en Duitsland. In de route van 145 kilometer zijn enkele klimmen opgenomen die een extra uitdaging vormen voor de racers.

Ook dit jaar is er een pauzeplaats in Duitsland en een mooie pauzeplaats bij het Rosarium in Wellerlooi. Hier kunnen deelnemers onder muzikale begeleiding van Joekskapel ‘Wie hed die gebeld?’ genieten van de welverdiende pauze.

Bijdrage voor werving stamceldonoren

Met je deelname steun je tevens het goede doel “Matchis”. Matchis is een stichting die donoren werft voor stamceltransplantatie en onderzoekt welke patiënt “matcht” met welke donor. Voor leukemiepatiënten waarbij bestralingen en chemokuren niet meer helpen, is stamceltransplantatie het enige redmiddel.

Starten kan vanaf  8.00 uur bij Herberg de Peel en inschrijven voor deelnemers jonger dan 16 jaar is gratis.

Schrijf je vandaag nog in voor de mountainbiketocht of de wegtocht.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant