• Toertochten
  • Gewijzigd op 20 juni 2024

Nieuwe startlocatie en routes Classico Boretti

Op zaterdag 12 mei 2018 vindt de 11e editie van de Classico Boretti plaats. Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe startlocatie; deelnemers starten vanuit de prachtige Mauritskazerne in Ede.
Nieuwe startlocatie en routes Classico Boretti

De routes

De volledige routes van alle afstanden zijn deze week bekend gemaakt. Vanaf de Mauritskazerne leidt het parcours de deelnemers door het schitterende Veluwe gebied. Evenals vorig jaar rijden deelnemers de Grebbeberg, Amerongse berg en Posbank, maar ook de Italiaanse weg (beklimming van 7%) mag met deze Italiaanse sfeer niet ontbreken. De toertocht biedt goed uitgeruste verzorgingsposten onderweg.

De nieuwe startlocatie heeft een fantastisch binnen- en buitenterrein. Beide plekken bieden de deelnemers een perfecte ruimte om te genieten van de gratis pastamaaltijd die je als deelnemer na afloop krijgt. Daarnaast wordt er uitgebreide catering aangeboden, waaronder speciaal bier verzorgd door De Koning van Denemarken. Ook biedt de nieuwe startlocatie voldoende parkeergelegenheid voor de deelnemers. 

 

Inschrijving

Deelnemers krijgen bij inschrijving voor 30 april een uniek Boretti wielershirt en een pastamaaltijd na afloop tijdens de Pasta Party. Inschrijven kan via Fietssport.  


Meer informatie vind je op www.classicoboretti.nl
 

Carolijn Caderius van Veen
Door Carolijn Caderius van Veen

Voor een buitensporter bevind ik mij veel te veel online. Altijd bezig met nieuwe plannen voor Fietssport.nl.

Dit vind je misschien ook interessant