Toertochten Gewijzigd op 17 november 2016

Ladies Only

Op zondag 27 november 2016 organiseert Last Gear de Ladies Only toertocht. Deze mountainbiketocht speciaal voor dames is geschikt voor startende fietsers maar zeker ook voor dames die van meer uitdaging houden.

Ladies Only

De tocht gaat langs verschillende mooie gebieden in en rondom de Loenermark in het Nationale Park Veluwezoom. De organisatie heeft in overleg met de beheerders van de terreinen een mooie route uit weten te zetten over paden waar je normaal gesproken niet mag rijden. Je kunt kiezen uit twee verschillende afstanden: 30 en 50 km. Ben je niet snel onder de indruk? Geen probleem: er zijn ook een aantal uitdagende 'extremes' in het parcours opgenomen.

Niet snel onder de indruk? Rijd de 'extremes' in het parcours.

Last Gear heeft als doel een ontspannen en gezellig evenement voor dames te organiseren. De routes zijn geheel uitgepijld en ook de mogelijkheden voor ‘extremes’ zijn duidelijk aangegeven. Mocht er onderweg iets zijn; langs het gehele traject wordt de route bewaakt. Onderweg is een rustpost ingericht om weer even op adem te komen. Op de rustpost is ook een fietsenmaker aanwezig die je om hulp kunt vragen bij pech.

Details

Dit vind je misschien ook interessant

Altijd een toertocht die bij je past!

Op Fietssport vind je de NTFU-toertochtenkalender; het grootste en meest complete overzicht van Nederland met ruim 2.500 toertochten. Van kleine tot grote evenementen, voor beginners tot gevorderden. Er is altijd een toertocht die bij je past.

Zoek een tocht
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen