• Toertochten
  • Gewijzigd op 27 februari 2018

Inschrijving Cycle Tour Amsterdam geopend

Wielrenners kunnen zondag 10 juni genieten van een mooie voorjaarstoertocht met vier verrassende routes tijdens de Cycle Tour Amsterdam.
Inschrijving Cycle Tour Amsterdam geopend

Organisator Le Champion heeft routes over 50, 80, 110 en 145 km uitgezet langs pittoreske dorpjes, molens en natuurgebieden die je Groot Amsterdam laten ontdekken. Met de start en finish op de ArenA Boulevard in Amsterdam fiets je samen met honderden andere fietsfanaten in deze afwisselende en prachtige omgeving.

Tussensprint en klimtijdrit

De Cycle Tour Amsterdam biedt voor iedere fietser een mooie route met afstanden van 50, 80, 110 en 145 km. Daarnaast wordt je tijdens de 110 en 145 km afstanden verrast met een tussensprint bij DTS en bij de 145 km met een heuse klimtijdrit bij Spaarnwoude. De verschillende routes zijn geheel uitgepijld en de vele vrijwilligers zorgen onderweg voor de benodigde energie. Zo kunnen de fietsers genieten van een onbezorgde rit.

Spieren voor Spieren

Het officiële goede doel van de Cycle Tour Amsterdam is Stichting Spieren voor Spieren. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. De opbrengsten die Cycle Tour Amsterdam ophaalt met sporters en sponsoren wordt onder andere besteed aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar spierziektes en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Wil jij je inzetten voor de stichting Spieren voor Spieren? Dat kan! Bij je inschrijving kan je bijvoorbeeld een vrijwillige bijdrage doen.

Inschrijven

Fiets je mee? Schrijf je dan in via www.cycletouramsterdam.nl.

Carolijn Caderius van Veen
Door Carolijn Caderius van Veen

Voor een buitensporter bevind ik mij veel te veel online. Altijd bezig met nieuwe plannen voor Fietssport.nl.

Dit vind je misschien ook interessant