• Toertochten
  • Gewijzigd op 5 december 2016

Inschrijving 11e editie Joop Zoetemelk Classic open.

De inschrijving voor de Joop Zoetemelk Classic 2017 is per 1 december 2016 geopend. Inschrijven kan via Fietssport. De 11e editie wordt verreden op zaterdag 18 maart 2017. Joop doet zelf weer mee.
Inschrijving 11e editie Joop Zoetemelk Classic open.

Limiet aantal deelnemers, meedoen alleen na voorinschrijving.

Evenals vorig jaar is er vanwege de veiligheid een limiet van 5500 deelnemers ingesteld. Deelname kan alleen na online inschrijving (bijvoorbeeld via Fietssport). De deadline is 12 maart 2017. Inschrijven kost € 12,50.  Groepen van minimaal 10 deelnemers betalen € 10,- pp.  Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.

Een echte Hollandse voorjaarsklassieker met start en finish bij Swift in Leiden.

Videofilm van elke deelnemer

Bij de Joop Zoetemelk Classic 2017 wordt van elke deelnemer bij de start en finish en op een aantal punten langs de route een videofilmpje gemaakt. Na afloop kan iedereen zijn eigen film bekijken op MySports.tv en doorsturen naar vrienden en familie.

Vier verschillende routes

Er zijn vier routes met verschillende afstanden: 150, 100, 75 en 50 km. Alle routes worden volledig uitgepijld en onderweg zijn er verzorgingsposten waar je iets te eten en drinken krijgt. De Joop Zoetemelk Classic gaat door het Groene Hart met schilderachtige dorpen, langs vaarten, rivieren, polders, molens en meren. De routes waarop Joop trainde in zijn juniorentijd bij Swift.

Nieuw tenue voor de Joop Zoetemelk Classic

Het speciaal ontworpen Joop Zoetemelk Classic wielertenue, shirt en broek, is weer verkrijgbaar. In overleg met Joop zijn de meest imposante overwinningen van zijn carrière in het tenue verwerkt, het wereldkampioenschap met de kleuren van de regenboog en natuurlijk de gele trui van zijn Touroverwinning. Er is nu ook een windstopper in dezelfde stijl verkrijgbaar. Het tenue kan besteld worden bij de inschrijving op www.swift-joopzoetemelkclassic.nl.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant