• Toertochten
  • Gewijzigd op 19 juni 2024

Goudsbergtocht

Wielervereniging Tour de Force uit Barneveld heeft op zaterdag 5 oktober een jubileum te vieren. Voor de 20ste keer staat de Goudsbergtocht op de kalender. Met drie routes en serieus klimwerk belooft het weer een mooie editie te worden.
Goudsbergtocht

Voor de 20ste keer organiseert NTFU-club Tour de Force de Goudsbergtocht. In de bossen rondom Lunteren hebben ze drie uitdagende mtb-routes uitgezet. Je kunt kiezen uit een volledige uitgepijlde route van 30, 45 of 60 km.

Elk element zit er in, belooft de organisatie: klimmen, dalen, tussendoor even relaxen en natuurlijk de mooiste single tracks. Ga de uitdaging aan met vrienden, familie of collega’s en kom als eerste fietsend boven vanuit het beroemde ‘zandgat’.

"Prachtige route, uitdagende singletracks en klimmetjes, waarbij de hele cassette nodig was en de dropper goed van pas kwam"

Check de reviews

Voor meer info, zoals bovenstaande review, zie de kalender. NTFU- en FietssportPLus-leden doen mee voor slechts 4 euro, niet-leden betalen een euro meer. 

Plan je volgende uitdaging

Op Fietssport.nl vind je de meest complete kalender van alle mtb-tochten in Nederland. Maak een FietssportPLus account aan en profiteer direct van alle voordelen.

Naar de kalender
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant