• Toertochten
  • Gewijzigd op 3 maart 2022

Doe op 11 juni 2022 mee aan Vebego Limburgs Mooiste ZUID

Klimgeiten opgelet: de inschrijving voor Limburgs Mooiste ZUID gaat 1 januari 2022 open. Door annulering van de voorgaande edities zijn duizenden startbewijzen al verkocht! Daarom hebben wij geregeld dat jij je al vanaf 17 december kunt inschrijven.
Doe op 11 juni 2022 mee aan Vebego Limburgs Mooiste ZUID

Vebego Limburgs Mooiste ZUID staat bekend als één van de ‘sjoenste’ toertochten van Nederland. Ieder jaar trekt de organisatie alles uit de kast om racefietsers en mountainbikers de mooiste routes voor te schotelen. Niet verwonderlijk dus dat startbewijzen voor deze tocht altijd met duizenden tegelijk over de toonbank vliegen. 

Corona gooide echter roet in het eten en zorgde ervoor dat het Limburgse fietsfeest tot twee keer toe werd uitgesteld. Maar niet getreurd: op zaterdag 11 juni 2022 staat de 29e editie van Limburgs Mooiste ZUID op het programma.

En dit keer ben jij verzekerd van een startplek: samen met de organisatie hebben we 2.500 startbewijzen exclusief voor NTFU/Fietssport-leden gereserveerd. Schrijf je snel in want op = op.

Nog mooiere routes

De organisatie heeft de afgelopen periode niet stil gezeten, maar benut om al fietsend nog mooiere routes uit te stippelen. Het uiteindelijke resultaat van deze sportieve speurtocht zijn acht uitdagende racefietsroutes (van 70 km tot 245 km), drie pittige MTB-routes (van 45 km tot 110 km) en een fraaie familietocht (25 km of 40 km).

Hoe deze kuitenbijters vanuit Heerlen precies lopen, kunnen de routemeesters van Limburgs Mooiste ZUID nu nog niet vertellen (i.v.m. vergunningaanvragen).

Wel kunnen we al verklappen dat iedere route je via autoluwe wegen of onverharde paden langs de hoogtepunten van het Zuid-Limburgse Heuvelland voert.

Schrijf je nu in

Het zal je na het lezen van bovenstaande niet verbazen dat 11 juni bij veel fietsers rood in de agenda staat omcirkeld. Niet in de laatste plaats omdat zo’n 5000 (!) deelnemers zich al voor de vorige twee geannuleerde edities hadden ingeschreven en nu staan te trappelen om de Limburgse bergen te bestormen.

Om ervoor te zorgen dat NTFU/Fietssport PLUS-leden verzekerd zijn van een startbewijs gaat de inschrijving 2 weken eerder open dan de reguliere inschrijving. Dus al op 17 december in plaats van 1 januari 2022. Hiervoor zijn 2.500 startbewijzen gereserveerd. Alsof dit nog niet genoeg is, krijg je als voorinschrijver € 2,50 extra korting. Je betaalt dus € 32,50 i.p.v. € 35,-  

Voordelen van voorinschrijven

  • Verzeker jezelf van een startplek
  • Korting op je inschrijving
  • Kans maken op een VIP-pakket

Stel HIER je startplek voor Limburgs Mooiste ZUID veilig.

Geregeld? Mooi, dan kun je alvast beginnen met trainen. De heuvels in het zuiden geven zich namelijk niet zomaar gewonnen. Veel trainplezier en tot ziens in het 'sjoene' Limburg.

Win een VIP-pakket

Onder de voorinschrijvingen van de NTFU/Fietssport-leden wordt een exlusief VIP-arrangement voor 4 personen verloot!

Jij mag met 3 vriend(innen), na het fietsen, genieten van het Après – Vélo arrangement in het Vebego VIP-paviljoen! Hier kun je je na een lekkere warme douche onderhanden laten nemen door een masseur of gewoon genieten van een all-inclusive arrangement met drankjes, borrelhapjes en een heerlijk fietsers buffet.

 

 

Trainen voor Limburgs Mooiste?

Download dan de trainingsapp JOIN. Aan de hand van een slim en persoonlijk trainingsschema bereid jij je optimaal voor op de Limburgse bergen. NTFU- en Fietssport PLUS-leden profiteren van ruim 50% korting.

Meld je aan
Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant