Toertochten Gewijzigd op 5 april 2022

Doe mee aan de Dirty Kempen Gravelride

Niet vies van een mooie graveltocht? Dan is de Dirty Kempen Gravelride wat voor jou. Fietsclub TWC de Contente uit Eersel heeft op 10 april een mooie tocht kriskras door gravelparadijs de Kempen uitgezet. Meedoen? We mogen 2x vrijkaartjes weggeven.

Doe mee aan de Dirty Kempen Gravelride

Heide, bossen, slingerende beken: de Kempen is een Brabants natuurpareltje. Dwars door al dit moois loopt een wirwar van zandwegen, smokkelpaden en gravelstroken. Het was voor de routemeesters van TWC de Contente dan ook een no-brainer dat ze hier hun Dirt Kempen graveltocht zouden organiseren. 

Last van een dirty mind? Doe mee aan onze winactie en maak kans op een vrijkaartje. 

Smokkelroute

De route start in zuidoostelijke richting waar je al snel de Belgische grens oversteekt. Afhankelijk van of je de 85 of de 115km rijdt, ben je korter of langer bij onze zuiderburen te gast. In de buurt van Hooge Mierde glip je als een smokkelaar weer de grens over. Vanaf daar is het niet ver meer naar de verzorgingspost bij de Spartelvijver, waar je soep, koffie en vlaai buit kunt maken.

Weer op krachten gekomen gaat de rit verder over landgoed De Utrecht en de Neterselse- en Landschotseheide. Stuk voor stuk natuurschatten die hun best doen om je met hun pracht en praal te verblinden.

Je strooptocht eindigt bij Kampeerboerderij ‘De Molenvelden’, een gezellige locatie waar een DJ je op relaxte tunes trakteert. Met in de ene hand een hamburger van de BBQ en in de andere hand een Content biertje proost je met andere deelnemers op een geslaagde dag. 

Sta je te trappelen? Schrijf je hier in en maak op zondag 10 april de Kempen 'onveilig'.

 

Vrijkaartjes winnen

We mogen van TWC de Contente 2x vrijkaartjes weggeven. Je vindt de winactie helemaal onderaan deze paginga. Wees er snel bij , want op = op!

Ard Krikke

Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant

Win vrijkaartjes voor Dirty Kempen

We mogen van TWC de Contente 2x vrijkaartjes voor de Dirty Kempen Gravelride weggeven. Doe mee en wie weet stroop jij op 10 april de ene na de andere gravelschat bij elkaar.

De winactie loopt t/m 5 april 2022 en is exclusief voor Fietssport PLUS en NTFU-leden! De winnaar krijgt vanzelf bericht. Wees er snel bij, want op = op!

Deze actie is afgelopen.

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen