• Toertochten
  • Gewijzigd op 7 maart 2017

De 6 van Lotto

‘De 6 van Lotto' is een serie toertochten die Lotto sinds 2015 jaarlijks organiseert voor toerfietsers in Nederland. De aftrap wordt gedaan met de toertocht Omloop van Zandvoort op 26 maart 2017.
De 6 van Lotto

Naast sponsor van Team Lotto NL Jumbo is Lotto ook supporter van de grote groep toerfietsers in Nederland. De 6 van Lotto' is een serie landelijke toertochten die Lotto financieel steunt en of organiseert.

Fietsers die zich inschrijven via de ‘De 6 van Lotto' maken ook kans op prijzen zoals racefietsen, VIP arrangementen, fietsclinics en andere wielergerelateerde prijzen.

Programma ‘De 6 van Lotto’ in 2017

Het programma van ‘De 6 van Lotto’ in 2017 bestaat uit de volgende toertochten:

Omloop van Zandvoort                          26 maart 2017

Toerversie Amstel Gold Race                15 april 2017

Ronde van Noord-Holland                     22 april 2017

LBL Ardennen Classic                           12 augustus 2017

Dam tot Dam fietsclassic                       17 september 2017

Team LottoNL-Jumbo toertocht              oktober 2017

Over Lotto

Lotto is een spel van Lotto bv, onderdeel van Nederlandse Loterij. De Nederlandse Loterij is partner van wielersportbond NTFU. Met behulp van de subsidie van de Nederlandse Loterij zet de NTFU zich in voor de belangen van sportieve fietsers en fietsverenigingen. Door mee te spelen met één van onze kansspelen kun jij hier ook aan bijdragen. De Nederlandse Loterij heeft geen winstoogmerk en zorgt ervoor dat de opbrengst volledig ten goede komt aan de Nederlandse samenleving, de sport en goede doelen. 63 procent van de opbrengst wordt afgedragen aan het ministerie van Financiën en 37 procent aan de sport en aan goede doelen. Meer weten? www.lotto.nl / www.nederlandseloterij.nl

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant