• Toertochten
  • Gewijzigd op 13 augustus 2019

Cycle For Hope

Daag jezelf uit: mountainbiken bij dag en nacht. Cross met je team of individueel zoveel mogelijk kilometers door de Veluwse bossen. Kies uit 24, 12 of 6 uur mountainbiken. Hoe zwaar durf jij af te zien voor je medemens?
Cycle For Hope

Op 13 en 14 september 2019 laat Stichting Vrienden van De Hoop je afzien in de Veluwse bossen. Ervaar de uitdaging van mountainbiken in de nacht en kies voor de 24-uurstocht. Trap jezelf warm bij ochtendgloren met de 12-uurstocht of geniet van een pittige 6-uurs dagrit over de Veluwe. Creër je eigen uitdaging: je kunt afwisselen binnen een team of de uitdaging individueel aangaan. 

Samen tegen verslaving

Je vecht tijdens de MTB-Marathon tegen uitputting, verlegt je grenzen en overwint jezelf voor mensen die dágelijks knokken: degenen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Met jouw prestatie zamel je minimaal 150 euro in voor hulp bij De Hoop. 

Maaltijden inbegrepen

Terwijl jij afziet op het parcours, zorgt de organisatie voor het krachtvoer. Op de uitvalsbasis serveren ze meer dan genoeg eten en drinken. Alle tochten sluiten gezamenlijk af met een maaltijd na de finish. Tussen de rondes door kun je op adem komen op het rustpunt, waar je ook midden in de nacht gezelligheid vindt.

Slaapplaatsen

Vlakbij het start- en finishterrein is ruimte om te kamperen met tent, camper of caravan. Voor de deelnemers aan de 24-uurstocht wordt 1 nacht verzorgd, van 13 op 14 september. De deelnemers aan de 12-uurstocht kunnen die nacht met korting verblijven.

Inschrijven 

Op de toertochtenpagina van Cycle For Hope kun je de aftermovie van de vorige editie bekijken en doorklikken naar de inschrijfpagina. Fiets jij mee voor het goede doel?

NTFU-korting

Op vertoon van je NTFU-pas of Scan & Go-code van Fietssport bij het ophalen van je startnummer, ontvang je € 3 korting. Stichting Vrienden van De Hoop registreert je en stort de korting na afloop van het evenement terug op je rekening.

 

Nóg meer fietsen voor het goede doel?

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Vind meer goede doelen
Jeroen Scholman
Door Jeroen Scholman

Brede interesse in sport, maar van wielrennen gaat mijn hart sneller kloppen. Ik zorg op fietssport.nl voor de leukste artikelen en ridelists en op social media voor het uitlichten van de meest fantastische toertochten.

Dit vind je misschien ook interessant