Toertochten Gewijzigd op 27 juni 2017

8x Zomertochten

8x Zomertochten Heb je besloten om dit jaar niet de bergen in de te trekken maar de zomer in Nederland te vieren? Da's mooi. In de zomermaanden worden namelijk prachtige tochten georganiseerd. Wij maakten een selectie...

1

Advitronics Telecom Toer

Escharen (Noord-Brabant)

Advitronics Telecom Toer
Advitronics Telecom Toer Bekijk deze tocht

De 3e editie van deze uitdagende tocht. Fiets 98, 135 of 180 km. De 180 km gaat via Groesbeek en Berg en Dal naar Kleve (D). Van daaruit fiets je naar Kalkar en Xanten om na de nodige klimmetjes rond Sonsbeck via Uedem en Goch weer terug naar Nederland te gaan. Bij Gennep de Maas over en terug naar Grave. Bij thuiskomst heb je 1.275 hoogtemeters in de benen.

Bekijk deze tocht
 
2

Daphny van den Brand Classic

Zeeland, Noord-Brabant (Noord-Brabant)

Daphny van den Brand Classic
Daphny van den Brand Classic Bekijk deze tocht

WSC Zeeland organiseert op 9 juli voor de vierde keer de Daphny van den Brand Classic. De klassieker heeft nog steeds een warm hart voor dames op de fiets, maar sinds vorig jaar zijn ook de mannen van harte welkom. Fiets 85 of 110 km over karakteristieke Brabantse weggetjes, via Limburg naar de omgeving van Groesbeek. Daar kan het klimmen beginnen! Om het typische karakter van onze damestocht te behouden kunnen de mannen starten tussen 8.00 en 8.30 uur en de vrouwen tussen 8.30 en 9.30 uur.

Bekijk deze tocht
 
3

Bauke Mollema Tocht

Groningen (Groningen)

Bauke Mollema Tocht
Bauke Mollema Tocht Bekijk deze tocht

Fiets om zondag 6 augustus mee met Bauke Mollema tijdens de 5-jarige jubileum editie van zijn eigen tocht. Je hebt keuze uit 3 afstanden: 65, 110 en 165 km. Bauke heeft de routes zelf uitgezocht en deze voeren je door de mooiste plekjes van Groningen. Onderweg fiets je langs prachtige natuurgebieden zoals het Lauwersmeer, pittoreske wierdedorpen zoals Ezinge en natuurlijk de bruisende stad Groningen. De tocht bevat twee uitdagende tussensprints op de beruchte Mollema Bult en de kasseienstrook in Zuidwolde.

Bekijk deze tocht
 
4

Hollands-Venetië Tocht

Steenwijk (Overijssel)

Hollands-Venetië Tocht
Hollands-Venetië Tocht Bekijk deze tocht

Je kent de Holland-Venetië Tocht misschien als één van de natuurijsklassiekers uit de schaatswereld. Er is echter ook al langer een fietstocht, door dezelfde prachtige natuur van het nationale park Weerribben-Wieden. Onderweg kom je door plaatsen als Steenwijk, Giethoorn, Blokzijl en Sint Jansklooster. Je hebt keuze uit een 35, 50, 80 en 125 km-route

Bekijk deze tocht
 
5

Airborne Fietstoertocht

Arnhem (Gelderland)

Airborne Fietstoertocht
Airborne Fietstoertocht Bekijk deze tocht

Op zondag 27 augustus organiseert WV RETO de 33ste editie van de Airborne Fietstoertocht. Ter nagedachtenis aan de Slag om Arnhem fiets je langs diverse monumenten van de Slag om Arnhem. Een mooie klimtocht door Oosterbeek, Arnhem, over de Veluwe en door het Rijk van Nijmegen. Uitdagende routes over bekende en onbekende hellingen.

Bekijk deze tocht
 
6

Veenendaal - Veenendaal Tour Classic

Veenendaal (Utrecht)

Veenendaal - Veenendaal Tour Classic
Veenendaal - Veenendaal Tour Classic Bekijk deze tocht

De Veenendaal - Veenendaal Tour Classic is de officiële toertocht van de profklassieker Veenendaal - Veenendaal. Rijd zelf over het legendarische parcours van deze wielerklassieker en steun op deze manier ook het voortbestaan van de wielerwedstrijd. Je hebt keuze uit een 100 of 150 km route.

Bekijk deze tocht
 
7

Green Mountain Tour

Pesse (Drenthe)

Green Mountain Tour
Green Mountain Tour Bekijk deze tocht

Uniek aan de Green Mountain Tour is de beklimming van de VAM-berg, die normaliter en voorlopig ook nog niet toegankelijk is voor ‘publiek’. Met een stijgingspercentage van 23% én bovendien een persoonlijke tijdregistratie is deze berg een echte uitdaging voor elke renner.

Bekijk deze tocht
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Bart van de Vossenberg

Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant

Korting op de mooiste tochten

Wist je dat je met je Fietssport PLUS account tot € 3,- korting krijgt op het inschrijfgeld? Daarnaast kun je snel en makkelijk van start met de online Scan+Go pas op je smartphone.

Upgrade naar PLUS
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen