Toertochten Gewijzigd op 26 april 2017

6x Oranjetochten

6x Oranjetochten Op Koningsdag is er genoeg te beleven: muziek, festivals en markten. Ga je liever fietsen? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Daarom hebben we 6 tochten op een rijtje gezet waar jij op Koningsdag terecht kunt met je stalen ros.

1

Princenhoftocht

Earnewâld (Friesland)

Princenhoftocht
Princenhoftocht Bekijk deze tocht

Elk jaar als het Koningshuis haar feestje viert, organiseert TFC Frisia de Princenhoftocht. Dit jaar alweer voor de 37e keer. De 100 kilometer (start tocht voert je door de mooiste weidegebieden, de bossen van de Friese wouden en natuurlijk langs prachtige watergebieden. Voor de 50 kilometer tocht is een fraaie route uitgezet in het gebied rond Earnewâld en omstreken, De Leyen en het Burgemermar.

Bekijk deze tocht
 
2

Peddelaarstoer

Hoogeveen (Drenthe)

Peddelaarstoer
Peddelaarstoer Bekijk deze tocht

De Peddelaarstoer kent 3 afstanden (40, 80 en 120 km) en start vanuit Hoogeveen. De routes voeren over verkeersluwe wegen en fietspaden en leiden je langs de mooiste plekjes in Drenthe.

Bekijk deze tocht
 
3

Krijkamp Den Oude Oranjerit

Nijkerk (Gelderland)

Krijkamp Den Oude Oranjerit
Krijkamp Den Oude Oranjerit Bekijk deze tocht

De tocht die VOEK Nijkerk heeft uitgezet, voert door de Gelderse Vallei. Onderweg fiets je door dichte bossen, mooie heides en kom je enkele leuke klimmetjes zoals de Goudsberg tegen. Kies uit drie verschillende afstanden: 40, 70 of 100 km.

Bekijk deze tocht
 
4

Oranjetocht

Boskoop (Zuid-Holland)

Oranjetocht
Oranjetocht Bekijk deze tocht

Toerclub Avanti houdt wel van thematochtjes. De club organiseert de Herfstocht, Drie Provinciëntocht en op donderdag 27 april de Oranjetocht. Vanuit Boskoop kun je een klein rondje (20 of 40 km) maken om 's middags op tijd terug te zijn voor de festiviteiten. Of je kiest voor een langere afstand van 60 of 90 km.

Bekijk deze tocht
 
5

Oranjetocht

Horst L (Limburg)

Oranjetocht
Oranjetocht Bekijk deze tocht

TWC Oranje (hoe toepasselijk:) organiseert dit jaar de 25ste editie van de Oranjetocht. Met een extra tocht van 200 km naar het uitzichtspunt van de bruinkooldagbouwmijn Garzweiler in Duitsland, een Oranje Ladies Ride met begeleiding van ex profwielrenster Marieke van Wanroij en in de eventhal een lezing en clinic van wielerlegende Henk Lubberding.

Bekijk deze tocht
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Bart van de Vossenberg

Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant

Korting op de mooiste tochten

Wist je dat je met je Fietssport PLUS account tot € 3,- korting krijgt op het inschrijfgeld? Daarnaast kun je snel en makkelijk van start met de online Scan+Go pas op je smartphone.

Upgrade naar PLUS
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen