Toertochten Gewijzigd op 6 november 2018

5x Veldtoertochten

5x Veldtoertochten Bij een aantal tochten heb je geen vol geveerde mountainbike nodig. Bij deze 5x veldtoertochten kun je prima uit de voeten op je gravelracer of crosser.

1

Veldtoertocht Zeeland

Zeeland Nb (Noord-Brabant)

Veldtoertocht Zeeland
Veldtoertocht Zeeland Bekijk deze tocht

De paden in de bossen rondom de Brabantse dorpen Zeeland en Uden zijn uitermate geschikt voor crossers. Double tracks en singletracks wisselen elkaar af en in de finale van deze tocht worden je stuurvaardigheid en techniek op de proef gesteld. Wie durft?

Bekijk deze tocht
 
2

Swolsebostocht

Wapenveld (Overijssel)

Swolsebostocht
Swolsebostocht Bekijk deze tocht

De Swolsebostocht is een prachtige MTB- en veldtocht over de Veluwse heide en door de bossen. De tocht voert over nagenoeg alleen singletracks en bospaden, die speciaal voor deze tocht zijn opengesteld.

Bekijk deze tocht
 
3

Rudi Kemna Classic' Veldtoer

Oldenzaal (Overijssel)

Rudi Kemna Classic' Veldtoer
Rudi Kemna Classic' Veldtoer Bekijk deze tocht

Voormalig prof en Oldenzaler Rudi Kemna is een groot liefhebber van het veldrijden. "Ik vind het een uitstekende manier om te overwinteren, om goed getraind weer aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ik heb er ook heel veel profijt van gehad tijdens mijn carrière." Voor de OWC en Rudi Kemna aanleiding om zijn naam te verbinden aan deze veldtoertocht.

Bekijk deze tocht
 
4

25e Veldronde Stiphout

Helmond (Noord-Brabant)

25e Veldronde Stiphout
25e Veldronde Stiphout Bekijk deze tocht

Toerclub Stiphout organiseert dit jaar alweer de 25e editie van haar Veldronde. Deze tocht voor mountainbikers en crossers voert je over de uitgepijlde MTB-routes in de Stiphoutse bossen en over het 'Dak van Brabant'. Je hebt keuze uit drie afstanden: 30, 45 of 60 km.

Bekijk deze tocht
 
5

Gooische Strade Bianche

Soest (Utrecht)

Gooische Strade Bianche
Gooische Strade Bianche Bekijk deze tocht

Voor de MTB-tocht van Tempo Soest kwamen de vergunningen helaas niet rond. Maar daar kwam een prachtige gravelride voor terug! De route loopt overwegend over halfverharde en onverharde paden door de prachtige (natuur) gebieden van het Gooi. Na afloop praat je onder het genot van een hamburger en drankje bij met andere crossers.

Bekijk deze tocht
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Bart van de Vossenberg

Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant

Scan & Go = Inschrijven, scannen en snel op weg

Scan & Go is het NTFU-registratiesysteem voor toertochten en biedt gemak aan deelnemers én organisaties. Het invullen van inschrijfformulieren bij de start is niet meer nodig met Scan & Go.

Meer info
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen