Toertochten Gewijzigd op 29 maart 2018

5x Paastochten

5x Paastochten Ga je geen paaseieren zoeken? Stap dan op de fiets! In het Paasweekend staan er maar liefst 15 tochten op de kalender. Wij lichten er 5 voor je uit.

1

Flandrien Ride

Breda (Noord-Brabant)

Flandrien Ride
Flandrien Ride Bekijk deze tocht

Op de dag van de Ronde van Vlaanderen vieren we de Vlaamse Hoogmis. De meest Vlaamse stad van Nederland, Breda, is de start- en finishplaats voor een toertocht Vlaamse Stijl. Dus met kasseitjes, smalle weggetjes en mooie landschappen. De routes zijn uitgezet door oud-prof Bobbie Traksel. Dat wordt afzien (en genieten natuurlijk).

Bekijk deze tocht
 
2

Rond de Totenhügel

Siebengewald (Limburg)

Rond de Totenhügel
Rond de Totenhügel Bekijk deze tocht

Het fietsen van Rond de Totenhügel begint langzaamaan een echte traditie te worden op tweede Paasdag. Vanuit het Limburgse Siebengewald fiets je een prachtige route door het glooiende Duitse grensgebied.

Bekijk deze tocht
 
3

Pijpers Paasrit

Nijkerk (Gelderland)

Pijpers Paasrit
Pijpers Paasrit Bekijk deze tocht

Op Tweede Paasdag geniet je van de prachtige omgeving in de regio Noord-Veluwe. Het eerste deel is een mooie warming-up waarbij je door het uitgestrekte polderlandschap tussen Nijkerk en Nunspeet fietst. Daarna duik je de dichte bossen in en fiets je dwars over de Veluwe.

Bekijk deze tocht
 
4

Paastoertocht.nl

Aalten (Gelderland)

Paastoertocht.nl
Paastoertocht.nl Bekijk deze tocht

Het begon als een door vrienden georganiseerde MTB-tocht. Inmiddels is de Paastoertocht in Aalten uitgegroeid naar een traditie op tweede paasdag. Geniet op je mountainbike van mooie paden en singletracks in het grensgebied. Paden die andere dagen van het jaar niet toegankelijk zijn.

Bekijk deze tocht
 
5

Bultentocht

Driebergen (Utrecht)

Bultentocht
Bultentocht Bekijk deze tocht

De Bultentocht kenmerkt zich (verrassing) door de vele klimmetjes op de Utrechtse- en Gelderse Heuvelrug. Na de start gaat het direct kriskras over de Heuvelrug met beklimmingen van de Pyramide, Maarnse Berg, Ruiterberg en de Amerongse Berg. Ook op de weg terug overwin je verschillende 'puisten' zoals de Grebbeberg. Kies je voor de langste route? Dan fiets je ruim 800 hoogtemeters bij elkaar.

Bekijk deze tocht
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Bart van de Vossenberg

Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant

Complete kalender met 2.500 NTFU-tochten

Er staan dit Paasweekend maar liefst 15 tochten op de NTFU-kalender. Bekijk het complete aanbod op fietssport.nl en stel je eigen kalender samen.

Bekijk de kalender
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen