Toertochten Gewijzigd op 6 januari 2020

10x Monstertochten in 2020

10x Monstertochten in 2020 Ben jij een échte lange afstand fietser? Dan mogen deze 10x lange fietstochten niet op je ridelist of bucketlist ontbreken. Met deze georganiseerde toertochten fiets je andere routes dan de standaard uitgepijlde Langeafstand Fietsroutes (LF-routes).

1

BRM 200 Rondom de Veluwe

Nijmegen (Gelderland)

BRM 200 Rondom de Veluwe
BRM 200 Rondom de Veluwe Bekijk deze tocht

Deze lange afstandsroute, die meetelt voor het Brevets Randonneurs Mondiaux, gaat 'rondom' de Veluwe. Dit betekent echter niet dat je ook de heuvels vermijdt. Via polders en dijken fiets je naar Zutphen waarna het glooiende landschap begint. Het maakt niet uit hoe de wind staat, zwaar wordt het in ieder geval. De laatste loodjes wegen het zwaarst, want op de terugweg pak je nog een stuk van de Utrechtse Heuvelrug mee.

Bekijk deze tocht
 
2

Omloop Midden Nederland 2020

Woerden (Utrecht)

Omloop Midden Nederland 2020
Omloop Midden Nederland 2020 Bekijk deze tocht

Omloop Midden Nederland is een speciale toertocht. Er kan namelijk gestart worden vanuit drie fietsclubs: WTC Woerden, Wielertoerclub Huizen en Toerfietsclub Leusden. Deze diverse toertocht gaat door het Groene Hart, het Gooiland én over de Utrechtse Heuvelrug! Onze aanrader is uiteraard de langste afstand.

Bekijk deze tocht
 
3

Nationale Parken Tocht 2020

Gorssel (Gelderland)

Nationale Parken Tocht 2020
Nationale Parken Tocht 2020 Bekijk deze tocht

Met De Nationale Parken Tocht sla je twee vliegen in één klap. WTC Gorssel combineert een bezoek aan twee prachtige Nationale Parken in één toertocht: Nationaal Park de Veluwezoom en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Wil jij de volledige beleving? Maak je borst dan nat voor 210 km en 660 hoogtemeters.

Bekijk deze tocht
 
4

Jan Janssen Classic 2022

Wageningen (Gelderland)

Jan Janssen Classic 2022
Jan Janssen Classic 2022 Bekijk deze tocht

De Jan Janssen Classic staat al jaren bekend als één van de zwaarste fietstochten van midden Nederland. Dit jaar word je gedwongen om de langste afstand te rijden, want dit is de enige route die ze uitzetten. Je doet zoveel mogelijk heuvels en klimmetjes aan als de omgeving toelaat. Aan het einde van de rit heb je meer dan 2.000 hoogtemeters in de benen!

Bekijk deze tocht
 
5

Langste Dag Challenge

Rotterdam (Zuid-Holland)

Langste Dag Challenge
Langste Dag Challenge Bekijk deze tocht

De Langste Dag Challenge zorgt voor een prachtig trainingsdoel tijdens de winter en het voorjaar. Op de langste dag van het jaar moet jij er klaar voor zijn, want op 21 juni beleven jij en je fietsvrienden een heroïsche dag op de fiets. Met wie doe jij mee aan deze heroïsche tocht van 300 kilometer?

Bekijk deze tocht
 
6

De Ronde van 12 provinciën in 1 dag 2020

Nijmegen (Gelderland)

De Ronde van 12 provinciën in 1 dag 2020
De Ronde van 12 provinciën in 1 dag 2020 Bekijk deze tocht

Je leest het goed: 12 provincies in 1 dag én ruim 400 kilometer op de fiets. Je start midden in de nacht om 0.00 uur en de bedoeling is om binnen 24 uur terug te zijn met je afgestempelde kaart. Durf jij deze extreme uitdaging aan?

Bekijk deze tocht
 
7

LBL Ardennen Classic 2020

Seraing (Luik) (Buitenland)

LBL Ardennen Classic 2020
LBL Ardennen Classic 2020 Bekijk deze tocht

In de LBL Ardennen Classic kom je vele bekende kuitenbijters uit de legendarische wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik tegen, zoals de Chambralles, Roche à Frêne, Côte de La Combe en Col du Rideux. Ga jij dit jaar keihard trainen voor deze monstertocht?

Bekijk deze tocht
 
8

Valkenswaard-Valkenburg-Valkenswaard 2020

Valkenswaard (Noord-Brabant)

Valkenswaard-Valkenburg-Valkenswaard 2020
Valkenswaard-Valkenburg-Valkenswaard 2020 Bekijk deze tocht

Van Valkenswaard naar Valkenburg en weer terug, dat staat je te wachten bij deze mooie toertocht. Maar wil je daadwerkelijk naar Valkenburg fietsen? Dan moet je de langste afstand afleggen. Maak jij je klaar voor dit helse karwei?

Bekijk deze tocht
 
9

TKP Tocht van Groningen 2020

Groningen (Groningen)

TKP Tocht van Groningen 2020
TKP Tocht van Groningen 2020 Bekijk deze tocht

Deze schitterende monstertocht in Groningen voert je letterlijk langs de provinciegrenzen. Deze fietstocht met een extreem lange variant is officieel tot klassieker gebombardeerd. Heb jij al meerdere klassiekers op je palmares? Dan mag de Tocht van Groningen hier niet op ontbreken!

Bekijk deze tocht
 
10

Rabobank Cycling Challenge 2020

Amersfoort (Utrecht)

Rabobank Cycling Challenge 2020
Rabobank Cycling Challenge 2020 Bekijk deze tocht

Als fanatieke fietser geniet je deze dag van de prachtige natuur in de Veluwe en zijn mooie, glooiende wegen. De langste afstand is een echte uitdaging met veel klimmetjes en hoogtemeters (1.400). Bij de Posbank maak je namelijk een extra lus die een aantal pittige klimmetjes op de Posbank en in en rond Arnhem kent.

Bekijk deze tocht
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Jeroen Scholman

Door Jeroen Scholman

Brede interesse in sport, maar van wielrennen gaat mijn hart sneller kloppen. Ik zorg op fietssport.nl voor de leukste artikelen en ridelists en op social media voor het uitlichten van de meest fantastische toertochten.

Dit vind je misschien ook interessant

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen