• Ons werk
  • Gewijzigd op 13 november 2023

Profiteer van ons nieuwe Vriendenvoordeel

Samen fietsen is fantastisch. Gezamenlijk trainen, nieuwe routes ontdekken én slap ouwehoeren. Daarom belonen we jou als jij een vriend(in) aandraagt als lid van de NTFU. Denk aan extra korting op onze toertochten tot een droomreis naar Mallorca.
Profiteer van ons nieuwe Vriendenvoordeel
Profiteer van ons nieuwe Vriendenvoordeel

Vriendendienst

Ben je net zoals wij gek van wielrennen, mountainbiken of gravelbiken? Help ons dan groeien zodat we nog beter ons werk kunnen doen. Van het openhouden van MTB-routes en gravelpaden tot ondersteuning van fietsclubs. En van het regelen van vergunningen voor toertochten tot het verbeteren van het imago van de wielersport. 

Dankzij de steun van 75.000 betrokken leden kunnen we als wielersportbond NTFU dit werk blijven doen én uitbreiden. Voor dit laatste hebben we jouw hulp bij nodig. Om de fietssport nog beter te ondersteunen en jouw stem luid en duidelijk te laten horen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk fietsers zich aansluiten bij ons peloton. Want wie kan de voordelen van ons lidmaatschap beter uitleggen dan onze leden zelf?

Bewijs jij ons een vriendendienst door nieuwe leden te werven? Uiteraard belonen we jouw inzet.

De actie liep t/m 31 oktober 2023 en is inmiddels afgelopen!

Ik nodig mijn fietsvrienden uit +  

Korting op toertochten

Voor het aandragen van een nieuw lid ontvang je drie euro extra korting op de voorinschrijving voor een toertocht op onze kalender. Het nieuwe lid krijgt dezelfde korting, zodat jullie samen voor een 'vriendenprijsje' van start kunnen.

Goed gevulde prijzenpot

Daarnaast maak je ook nog kans op hele dikke prijzen. En dan hebben we het niet over een binnenbandje of een paar fietssokken, maar over toffe trips en een VIP-behandeling. 
 
  • Droomreis naar Mallorca
  • Fietsavontuur naar Basel
  • VIP-pakket Limburgs Mooiste
De ledenwerfactie liep t/m 31 oktober 2023 en is inmiddels afgelopen!
 

Fietsvakantie naar Mallorca

Als voorbereiding op de volgende fietszomer geeft Rompelberg Cycling Holidays een geheel verzorgde reis naar het Spaanse fietseiland Mallorca cadeau. De reis is inclusief vluchten, transfers, fietshuur, (Wilier Garda racefietsen), gidsen en overnachtingen voor twee personen in een gezellig hotel met fraaie appartementen (op basis van halfpension).

  • Periode: ergens in februari-april 2024
  • Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een zonovergoten kijkje op rompelberg.com.
Deelname aan Road to Basel

Onze reispartner Biketrips stelt twee startplekken beschikbaar voor Road to Basel, een prachtige tocht in 4 dagen van Nederland naar Zwitserland via de Eifel en Vogezen. Deze droomreis is inclusief overnachtingen, ontbijt, diner, bevoorrading, mecanicien en busreis terug voor twee personen. Alles is dus geregeld, jij hoeft alleen nog maar te trappen.
 
  • Periode: september 2024
  • Check biketrips.cc voor het volledige reisprogramma.

VIP-pakket voor Limburgs Mooiste

Vebego Limburgs Mooiste is een van de mooiste toertochten van ons landje. We mogen twee gratis startbewijzen weggeven voor een van de mountainbike- of racefietsroutes door het Zuid-Limburgse Heuvelland. Daarnaast zorgt de organisatie ervoor dat deelnemers na afloop extra in de watten worden gelegd.
 
  • Periode: 24-25 mei 2024
  • Warmdraaien voor deze toertocht? Trap naar limburgsmooiste.nl voor meer informatie.

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel. Log in op je Fietssport-profiel en vul de voornaam en het e-mailadres van je fietsvriend(in) in. Hij/zij ontvangt een mail met een speciaal inschrijfformulier. Als je fietsvriend(in) besluit lid te worden, ontvang je per mail een kortingscode voor een toertocht. Daarnaast doen jullie automatisch mee aan de loting voor een van de bovenstaande fietsbelevingen.

Ik nodig mijn fietsvrienden uit + Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant