• Zondag 25 mei 2025
  • Olland (Gemeente Sint-Oedenrode) (Noord Brabant)

Centro Ollands Mooiste 2025

  • Racefiets

Met zo'n evenementennaam moet de organisatie altijd extra zijn best doen om er iets geweldigs van te maken. Dat is ze in Noord-Brabant zeker gelukt. Ze laten je de mooiste stukjes van Noord-Brabant zien, waarbij je dorpskernen vermijd en nagenoeg geen stoplicht tegenkomt. Fiets mee door een rustige omgeving, gevarieerd landschap en dompel je onder in de Brabantse gezelligheid.

Toertocht details 75 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Café De Beuk (adres: Pastoor Smitsstraat 4, Olland)
plan route
Hoogtemeters
61 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend van 1 januari 2025 tot en met 1 juni 2025.
Organisatie
WTC Gerry van Gerwen
Website
www.wtcgvg.nl/ollandsmooiste
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Janny
Het was een mooie route over niet te drukke wegen. Na afloop kreeg je een grote portie lekkere pastasalade. Er was geen pauzeplaats bij de 75 km route, onderweg kwam je ook niet veel horeca tegen. Gelukkig wel 1 cafeetje waar meerdere mensen even stopten. De organisatie maakte er een gezellige dag van bij de start/finish. Elke afstand had z'n eigen route op gps. Vaak kun je (bij een uitgepijlde) route onderweg nog een langere of kortere afstand kiezen, dat kon nu niet. Volgend jaar doe ik weer mee.
Harrie
Mooie route door prachtige natuur over veelal rustige wegen
Leuke toertocht. Gezellige sfeer, ook na afloop nog even lekker wat kunnen drinken op het terras. Goed uitgepijld. De startplek, pauzeplaats en eindpunt zijn hetzelfde. Dan kun je daar je spullen laten liggen als je ze even niet nodig hebt, dat is wel handig. Bij vertrek krijg je een Snickers. Die kun je bewaren voor de pauze of voor na afloop, want onderweg is er geen verzorging vanuit de organisatie. Je kan wel een lekker stuk gebak met koffie kopen voor een nette prijs. Na de pauze zat er als verrassing een nieuwe bidon in m'n bidonhouder :)
Het was een mooie tocht en het weer zat mee!
Mooie groene omgeving, goed wegdek en leuke plaatsen gezien!
Fijne ontvangstlocatie ook