• Zaterdag 10 mei 2025
  • Tiel (Gelderland)

Gelderse 11-Stedentocht 2025

  • Racefiets

De Gelderse 11-Stedentocht

Fietsen langs legendarische steden op zaterdag 10 mei 2025!
Stap op de fiets en dompel jezelf onder in de onvergetelijke Gelderse 11-Stedentocht! Een episch & heroïsch fietsavontuur van maar liefst 225 kilometers waarin je meegenomen wordt langs schilderachtige paden, historische steden en adembenemende landschappen. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of pas begint, deze tocht biedt een unieke ervaring voor iedereen!

Wat staat je te wachten?
Bereid je voor op een toertocht langs maar liefst 11 Gelderse steden. Je avontuur begint in het prachtige Tiel, waar je natuurlijk begint met een lekkere kop koffie of thee. Fiets vervolgens langs kronkelende rivieren, groene velden en langs pittoreske steden met telkens weer een tussenstop waar de innerlijke mens wordt voorzien van nieuwe energie. En bij elke stad staan onze vrijwilligers klaar om jouw stempelkaart te voorzien van de benodigde 11 stempels.

Exclusief Wielershirt bij Early Bird inschrijving!
Schrijf je in als Early Bird en je ontvangt voor de start van de Gelderse 11-Stedentocht het exclusieve wielershirt. Toon je trots en draag dit unieke aandenken terwijl je de 225 kilometers verslindt. Het shirt is niet alleen een herinnering aan je deelname, maar ook een stijlvolle uiting van je passie voor fietsen!

Afterparty Extravaganza!
Na de rit is het tijd om te ontspannen en te vieren! Sluit je dag in stijl af op onze spetterende afterparty. Je kunt onbeperkt eten bij de foodtruck, kost niks extra, zit gewoon bij de prijs in. Uiteraard is de bar geopend waar verfrissende drankjes tegen zeer vriendelijke prijzen te koop zijn en je zult je best moeten doen om stil te blijven zitten bij de live muziek. Om 19.00 uur de loterij. Inmiddels zijn er al mooie prijzen ter beschikking gesteld. Diverse gesigneerde wielershirts, een bikefit en nog veel meer. Kijk voor alle beschikbare prijzen op onze website. Dus de afterparty is de perfecte gelegenheid om ervaringen te delen, nieuwe vrienden te maken en na te genieten van de tocht in een gezellige setting.

Waar wacht je nog op?
Schrijf je vandaag nog in voor de Gelderse 11-Stedentocht en maak deel uit van dit onvergetelijke fietsavontuur van 225 kilometer! Of je nu solo fietst, met vrienden of als team, deel deze ervaring en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

www.gelderse11-stedentocht.nl | info@gelderse11-stedentocht.nl

Toertocht details 225 km

Starttijd
06:30 - 08:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Schaarsdijkweg 9
plan route
Kosten deelname
€ 37,50 (BASIC account)
€ 34,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 10 mei 2025.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 37,50 (BASIC account)
€ 34,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 10 mei 2025.
Organisatie
Stichting Gelderse 11-Stedentocht
Website
www.gelderse11-stedentocht.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Eric
Geweldig mooi gevarieerd
Esther Winter
Absoluut een aanrader
Youri
Hele mooie route . Er zat 1 stukje gravel in dat is niet handig met lek rijden. Genoeg eten en drinken onderweg
Kay
Heel afwisselend, mooiste stuk van de Veluwe, de Achterhoek, Rivierengebied, etc, etc.