• Zondag 6 apr 2025
  • Eindhoven (Noord Brabant)

040RIDE 2025 Toertocht

  • Racefiets

Schrijf je hier in voor een gravelrit of wegtocht van onze 040RIDE2025 !

Je kunt starten bij OP NOORD, Oude Bosschebaan 11 te Eindhoven. De pauzeplaats is bij het nieuwe wielercafé VELOSOOF i.s.m. met onze hoofdsponsor John Knoops 'Passion for Bikes' , adres: Steentjeskerk Sint Antoniusstraat 5-7 Eindhoven.

De 040-gravelritten van 60, 80 en 100 km voor gravel- of mountainbike volgen de contouren van de stad en waaieren uit over de natuur. Het zijn gevarieerde en uitdagende ritten met merendeels onverharde paden, afgewisseld door ontspannen glad wegdek, enkele verrassende klimmetjes, soms een stukje singletrack en een enkele kassei. Geniet van zowel stedelijk als natuurlijk Eindhoven en ontdek verrassend onbekende weggetjes.
Deze tocht heeft een goed verzorgde start- en aankomstlocatie bij in Eindhoven en halverwege ook in Eindhoven een comfortabele pauzeplek.

Voor de 040-toertochten kun je kiezen uit 80, 100 en 120 km. Ook hier maken we een ronde om Eindhoven. In tegenstelling tot de gravelroutes gaan deze over uitstekende en verkeersluwe wegen en fietspaden. Geniet van de mooie natuur. Deze tocht heeft dezelfde goed verzorgde start- en aankomstlocatie in Eindhoven, alsmede een comfortabele pauzeplek halverwege de tocht bij wielercafé VELOSOOF in Eindhoven.

Omdat de tochten niet zijn uitgepijld bieden we deelnemers tevens de mogelijkheid aan om in door ons begeleide groepen de 80 en 100 km toertochten op de weg te rijden. Het is wenselijk je hiervoor tevoren aan te melden (afstand en snelheid). Dit kan via secretariaat@tcwoensel.nl. We starten om 10.00 uur met een 28 km-groep en een 30-km groep. Een helm dragen is verplicht.

De inschrijving kost bij voorinschrijving € 6,-- en NTFU-leden € 5,-- . Daginschrijving kost € 7,--- en NTFU-leden € 6,—

Meer info vind je op www.tcwoensel.nl. Daar zullen ook de GPX-tracks beschikbaar worden gesteld, maar let op: de laatste versies verschijnen in de week voor de start: gebruik die aub !

Toertocht details 80 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Op Noord, Oude Boschebaan 11
plan route
Kosten deelname
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend van 15 maart 2025 tot en met 6 april 2025.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend van 15 maart 2025 tot en met 6 april 2025.
Organisatie
Toerclub Woensel
Website
www.tcwoensel.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Erik
Mooie route met opzich mooie pauzeplaats, helaas lag deze midden in Eindhoven. Om dwars daarvoor door een drukke stad te rijden was dat het niet waard.
Mooi rondje