• Zondag 6 okt
  • Mill (Noord Brabant)

Brabantse Strade Bianche 2024

  • Gravelbike

Klaar voor een legendarische gravelrit? Op zondag 6 oktober 2024 staat de oudste georganiseerde graveltocht van Nederland weer op de agenda, compleet met gloednieuwe routes boordevol gravel. Verwacht adembenemende grindstroken langs uitgestrekte heide en door dichte bossen en stof je banden af op zandpaden die zich een weg banen tussen de weilanden. Tijdens je rit kom je langs historische oorlogssporen zoals bunkers en tankversperringen, en voor een authentiek klassiek gevoel dokker je over ruige kasseien die zelfs in Vlaanderen op hun plaats zouden zijn. Ontdek onze schitterende routes van 67 en 90 km, waarvan de helft bestaat uit onverharde paden, naadloos verbonden door schilderachtige landwegen.

Bij onze pauzeplekken verwennen we de gravelrijders: geniet van koffie, thee, gebak, bananen, stroopwafels, peperkoek, en de mogelijkheid om je bidon te vullen met water of sportdrank. We sluiten af met een festivalachtige finish waar iedereen kan nagenieten met een broodje en een drankje. Al deze versnaperingen zijn inbegrepen in je inschrijfgeld. Mis het niet en schrijf je in voor deze epische gravelklassieker!

Onze routemeesters zijn momenteel de laatste hand aan het leggen aan de gravelroutes voor de aankomende legendarische tocht op 6 oktober. Ze zorgen ervoor dat elke grindstrook, elk pad en elke kasseienstrook perfect is uitgestippeld om jou de beste gravelervaring te bieden. Zodra ze helemaal klaar zijn, kun je de definitieve routes downloaden van de Fietssport website. Houd de site in de gaten en bereid je voor om deze unieke routes zelf te ervaren!

Toertocht details 67 km

Starttijd
08:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Beerseweg 9
plan route
Kosten deelname
€ 14,50 (BASIC account)
€ 12,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 5 oktober 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 14,50 (BASIC account)
€ 12,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 5 oktober 2024.
Organisatie
WC Mill
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

De sfeer was goed, de route was mooi en goed te doen. 11,50 voor een GPX tocht met 1 verzorging best aan de prijs.
Leuke tocht, mooie afstand, leuk dat de onverharde stroken aangegeven worden met bordjes (#24 1580m)
Mooie afwisselende tocht met geluk aan het weer
Mooie tocht met een goede ontspannen sfeer. Omdat het niet zo idioot druk was ontstond er geen gedrang op de paden en “ single track- stukjes”