• Zaterdag 29 jun
  • Tiel (Gelderland)

Gejo Betuwse Kersentocht ZAT 2024

  • Racefiets

Ben je op zoek naar een unieke wielerervaring die je laat smullen van betoverende landschappen en pittoreske dorpjes? Dan is de Gejo Betuwse Toertocht door de fruittuin van Nederland een absolute must voor jou! Op zaterdag 29 juni 2024, nodigen we je uit om deel te nemen aan een onvergetelijke rit door de Betuwe, een streek die je verblindt met haar schoonheid.

De Betuwe is namelijk één grote pronkkamer. Van idyllische kersenbomengaarden tot kronkelende dijken en van rustige polderwegen tot rustieke molens. Tijdens deze toertocht krijg je al dit moois voor je wielen geschoteld. Terwijl je door schilderachtige landschappen peddelt, omringd door kersen en rustgevend groen van de Betuwse natuur, vergeet je vanzelf de drukte van alledag.

Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige fietstocht in goed gezelschap; onze gepijlde routes bieden voor elk wat wils. Je hebt keuze uit drie afstanden: 50, 80 of 120 kilometer. Het maakt niet uit in welke afstand je je tanden zet, iedere route neemt je mee naar het beste van wat de Betuwe te bieden heeft.

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten. Zo krijg je gratis koffie en thee bij de start (Scrumboks, Sportpark Rauwenhof). Halverwege heb je bij de pauzeplek ook nog de mogelijkheid om jouw tank weer vol te gooien. Vergeet terwijl je op krachten komt niet om van de omgeving te genieten. Alsof dit nog niet genoeg is, word je na het finishen getrakteerd op een bakje sappige kersen (hoe kan het ook anders) en één consumptie.

Goed om te weten: de finish locatie sluit om 16:00 uur. De definitieve GPX-files zijn vanaf 5 dagen voor aanvang van de tocht te downloaden.

Tot ziens in Tiel!

Toertocht details 50 km

Starttijd
09:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Beethovenstraat 18A
plan route
Hoogtemeters
55 hm
Kosten deelname
€ 7,50 (BASIC account)
€ 6,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 29 juni 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 6,50 (BASIC account)
€ 5,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 29 juni 2024.
Organisatie
Toerclub De Batauwers Tiel
Website
www.batauwers.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Prima geregeld qua inschrijving. Sfeer is goed.
Mooie rustige route.
Toertocht was prima, sfeer kan beter.
Er zijn steeds opnieuw wielrenners die denken dat het een wedstrijd is. Advies koop een bel dan hoef je niet te schreeuwen.
De toertocht was goed. Prachtige rustige wegen. Maar... waar was de stop met de beloofde kersen? Na meer dan halfweg zelf een stop gezocht. Veel later was daar dan de stop van de toertocht. Er waren geen voorzieningen vanuit de organisatie, geen banaan, geen reepje, geen sportdrank. Aangezien de route ook alleen maar op GPX was, vraag ik me af waarom er 7 euro voor betaald moest worden.