• Zaterdag 9 nov 2024 2024
  • Nijverdal (Overijssel)

VolkerWessels -Teunis Holterberg ATB Tocht 2024

  • Mountainbike

Op zaterdag 9 november 2024 vindt de VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-toertocht plaats. Eén van de mooiste manieren om de Sallandse Heuvelrug en Holterberg te verkennen is toch wel op de ATB! Het is voor de Fietstoerclub CC’75 een uitdaging om een ATB tocht uit te zetten zoveel mogelijk buiten de welbekende “paarse” en “blauwe” MTB-route. Toch is het wederom gelukt een aantrekkelijke ATB toertocht van 35 en 55 km te organiseren. Mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en lange afdalingen, het zit er allemaal in. Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.
Zowel de korte als de lange route gaan eerst richting Hellendoorn, de 55 km maakt een extra lus richting Holten. De 35 km heeft onderweg 1x een verzorgingspost met technische ondersteuning en de 55 km heeft nog een extra verzorgingsstop.
Men kan starten tussen 9.00 en 10.00 bij camping De Noetselerberg, Holterweg 116, Nijverdal. De kosten bedragen voor NFTU leden € 5,00, voor niet leden € 7,00 en kinderen tot 14
jaar zijn gratis. Daarvan wordt €1,00 per deelnemer afgedragen aan de Stichting Support For Nature. Hiermee dragen wij bij aan de instandhouding van dit prachtige natuurgebied. Voor snelle doorstroming verzoeken we u gebruik te maken van voorinschrijving via onze website of fietssport.nl. Starten kan dan middels Scan en Go. Mocht dit niet lukken kunt u ter plekke inschrijven en contant betalen. Natuurlijk geldt de verplichting: Gebruik je kop, helm op!
Op camping De Noetselerberg zijn kleed- en doucheruimtes aanwezig. Medewerkers van Teunis, onze sponsor, staan klaar om je ATB schoon te spuiten met behulp van een Kärcher hogedrukreiniger. Na de sportieve inspanning bestaat de mogelijkheid om iets te eten en/of te drinken.
Voor meer inlichtingen bezoekt u onze website www.cc75.nl of kunt u bellen met Chantal Fokkert 06-14114250
Fietstoerclub CC’75 staat uiteraard weer borg voor een solide organisatie van deze schitterende tocht en hoopt op veel enthousiaste deelnemers en op uw komst!

Toertocht details 35 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Ardoer camping De Noetselerberg
plan route
Hoogtemeters
300 hm
Kosten deelname
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
FTC CC '75
Website
www.cc75.nl/fietstoerclub-cc75/tochten-ftc-cc75/volkerwessels-teunis-holterberg-atb-tocht
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
Pijlen
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer