• Zondag 28 jan 2024 2024
  • Steenwijk (Overijssel)

Wintereditie Hollands Venetië Tocht 2024 - Weg

  • Racefiets

Sinds 2021 organiseert RTV Steenwijk de Wintereditie van de Hollands Venetië tocht. Deze tocht is een afgeleid van de succesvolle Hollands Venetietocht die elk jaar in augustus wordt verreden, echter met een andere routes en een andere omgeving. Deze tocht is een mooie gelegenheid je eerste tocht van 2024 te rijden samen met je wielervrienden. Aan het einde krijg je een stampotbuffet aangeboden en wordt er geproost met een drankje op het nieuwe wielerseizoen.

Dit jaar is het zwaarte punt van de tocht verplaatst richting Drenthe. De tocht gaat nog steeds langs de Natuurpark Weerribben en Ossenzijl om vervolgens langs de Linde richting mooie dorpen als Vledder, Diever en Havelte te gaan.

Alle type fietser zijn welkom, de deelnemers die de tocht met een velomobiel rijden willen wij vragen om tussen 08:00 en 08:30 uur te starten. Overige deelnemers zijn vanaf 08:30 uur van harte welkom.

De wegtocht is 75km en 120km lang. De route kan alleen gereden worden door middel van gpx, dit bestand is te downloaden via deze site. Let op, op dezelfde dag organiseren wij ook de HVT Graveltocht. Inschrijven voor deze tocht kan via ook Fietssport en is te vinden als Wintereditie Hollands Venetië Tocht - Gravelride

Indien u vragen of opmerkingen (over het downloaden van de gps bestanden) heeft dan kunt u een mail sturen naar info@hollandsvenetietocht.nl.

Toertocht details 75 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Middenweg 12
plan route
Hoogtemeters
182 hm
Kosten deelname
€ 15,00 (BASIC account)
€ 13,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 28 januari 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 15,00 (BASIC account)
€ 13,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 28 januari 2024.
Organisatie
RTV Steenwijk
Website
www.rtvsteenwijk.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer