• Zondag 15 sep
  • Amerongen (Utrecht)

Kickstarter Bikefest - Velo Heuvelrug & De Proloog

  • Racefiets

Een prolongatie van Kickstarter Bikefest. Het fietsevenement op 15 september voor zowel de wegfietser als gravel-biker. Met 8 diverse routes is er voor iedereen een afstand naar wens. In samenwerking met Velo Heuvelrug en De Proloog beloofd deze dag weer een waar fietsspektakel te worden.

Voor maar €16,50 ontvang je: alle GPX-bestanden, een goedgevulde musette, een stuurbordje en consumpties op het plein. Het stuurbordje dient direct als consumptiebon en bewijs voor afhalen musette, raak deze dus niet kwijt. Uiteraard mag het bordje ook gewoon mee naar huis als aandenken.

6 van de 8 routes zijn lussen die elke keer bij De Proloog uitkomen. Hierdoor ben je goed in de gelegenheid om tussendoor wat rust te pakken of bij te tanken. Op de 2 langste routes zal er dit jaar een ravitailleringspost te vinden zijn met enkele basisbehoeftes zoals sportdrank en sportvoeding.

Alle routes worden per mail doorgestuurd voorafgaand aan Kickstarter Bikefest. Let op want de routes zijn niet uitgepijld. Het staat je vrij om op de dag nog een route te kiezen of om gaande dag zelfs de afstand aan te passen.

- PRLG - Gravelroute 1 - 28 kilometer
- PRLG - Gravelroute 2 – 70 kilometer
- PRLG - Gravelroute 3 – 106 kilometer
- Mardoors - Wegroute 1 – 40 kilometer
- Mardoors - Wegroute 2 – 79 kilometer
- Mardoors - Wegroute 3 – 123 kilometer

- Grote Ronde Mardoors 141 kilometer - weg
- Grote Ronde PRLG – 107 kilometer - gravel

Zowel de sfeervolle start als gezellige finish zijn bij De Proloog in Amerongen. Haal je startbewijs op in de theaterzaal, ga van start op het aangeklede plein, kom tussentijds terug voor een verdiend rustmoment en finish op een gezellig plein vol enthousiaste deelnemers.

Afhalen startbewijs kan 15 september vanaf 08:00 uur. Het officiële startmoment is om 09:00 uur, starten is mogelijk vanaf 08:30 tot 11:00 uur. De finishtijd is om 17:00 uur.

Toertocht details 28 km

Starttijd
08:30 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Wielercafé De Proloog
plan route
Hoogtemeters
165 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 16,50 (BASIC account)
€ 13,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 14 september 2024.
Organisatie
Vélo Heuvelrug
Website
www.veloheuvelrug.nl/tour-de-velo-2022
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie route, prima verzorging en feestelijke nazit.
Geen verzoriging onderweg, rustpunt bij de Proloog waar geen verzorging was alleen water en sportdrank wat achteraf stond en de aardige mensen van vereniging niet waren was een gemis.
Het regende dit jaar heel erg, maar sat vind ik juist mooi
Niet gestart door de vele regen