• Zondag 1 dec
  • Zelhem (Gelderland)

Scheffer Keukens Graveltocht 2024

  • Gravelbike

Naast de bekende MTB tochten dit jaar ook een afzonderlijke graveltocht rondom Zelhem, door bosrijke gebieden met afwisselende natuur en vele uitdagingen. De Scheffer Keukens Graveltocht Zelhem. Je rijdt van start tot finish met een dikke grijns op je gezicht rond. De routebouwers hebben een mooie tocht over fraaie achteraf weggetjes, verlaten zandpaden en stille stroken uitgestippeld. Je hebt de keuze uit twee afstanden: 42 km en 65 km. Dat lijkt niet zo lang, maar zeker 75 % van de route is onverhard en daardoor uitdagend. De langste afstand voor de gravellaars gaat zelfs door een stal vol loeiende koeien! De route is vanaf 26-11-2024 beschikbaar als GPS bestand, maar wordt ook gepijld zodat mensen zonder GPS apparaat ook de route moeiteloos kunnen fietsen!

Toertocht details 40 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Halseweg 31A
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 30 november 2024.
Organisatie
TC Zelhem
Website
www.toerclubzelhem.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Prima route als je eens niet over baggerwegen wiklt rijden!
Ik vond dit een goed georganiseerde tocht in een mooie omgeving. Hoewel ik met enige regelmaat in de Achterhoek fiets, zowel op de weg, op de MTB als met de gravelbike, zaten en grote stukken in de deze route waar ik niet eerder was geweest. Goede verzorging onderweg.
Mooie tocht over voornamelijk droge wegen (ondanks de langdurige regenval de afgelopen tijd). Mooi en gevarieerd landschap.
Een super mooie en goed georganiseerde tocht