• Materiaal
  • Gewijzigd op 11 november 2016

Showen of verstoppen?

Voor de ene sportieve fietser is de fietsbel een vaste accessoire op het stuur, voor de ander is het echter 'not done'. Voor de HideMyBell of de Knog Oi hoef je je echt niet te schamen.
Showen of verstoppen?

HideMyBell

Op de Bike MOTION beurs werd de tweede versie van de HideMyBell geprestenteerd, een fietscomputerhouder met discreet geïntegreerde bel, een gesoigneerde oplossing. Je ziet de bel nauwelijks en toch heb je er één. De nieuwe versie is verkrijgbaar in specifieke modellen voor de fietscomputers van Garmin, Mio, Polar, Sigma, Bryton en Wahoo. Daarnaast biedt de HideMyBell ook plek voor een actiecamera of voorlamp. Voor het gewicht hoef je hem niet links te laten liggen: 48 gram (adapter 14 gram). Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, wit, rood, blauw en groen.

De compacte fietsbel van Knog

Knog Oi

De Oi van het Australische Knog lijkt in eerste instantie helemaal niet op een fietsbel. Wat een elegant design en slechts 25 gram! Een minimalistisch uitgevoerde kunststof klem – beschikbaar in ‘small’ (22,2 mm diameter) of ‘large’ (25,4-31,8 mm) – past direct om het stuur. Om die klem heen zit een metalen ring die de traditionele bel-vorm vervangt. Deze ring is van aluminium of titanium. De aluminium versie is ook verkrijgbaar in het zwart of met een brons- of koperlaag.

De Oi kost 19,90. Meer informatie over dit kleine belletje vind je op www.knog.com.au

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant