Download de mooiste routes voor racefiets, MTB of gravelbike

Op Fietssport.nl vind je mooie en uitdagende fietsroutes van en voor sportieve fietsers. Routes die met zorg zijn samengesteld door ervaren routemeesters bij fietsclubs. Liefhebbers die de mooiste fietsplekken voor jou in kaart brengen: van slingerende dijkweggetjes tot verscholen kuitenbuiters. Daar word je als fietser blij van! 
  • Ruim 1.000 routes voor wielrenners en mountainbikers
  • Routes over verkeersluwe wegen 
  • Makkelijk downloaden en in je navigatie zetten
  • Samengesteld door ervaren routemeesters
  • Gratis bij Fietssport PLUS

Word PLUS-lid

Download routes tekst

Download 1.000+ routes

Als Fietssport PLUS-gebruiker download je routes gratis als GPX-bestand en zet je ze eenvoudig in jouw navigatietoestel. Sprokkel hoogtemeters op in Zuid-Limburg, ontdek slopende kasseienstroken in Zeeland, slinger over kilometers dijk of fiets door de eindeloze bossen op de Veluwe. Download en ontdek! 

Nooit meer doodlopende wegen

Alle routes op Fietssport.nl zijn samengesteld door routemeesters bij fietsclubs. Nooit meer een doodlopende weg inslaan of er halverwege achterkomen dat er een fout in de route zit. Onze routes worden jaarlijks gecontroleerd, geven aan waar je kunt parkeren én zorgen dat je in de buurt van de finish kunt afproosten. Zo weet je voor vertrek al dat het een mooie rit gaat worden.

Samen met de routemeester op pad

Heb je een mooie route ontdekt in jouw ‘achtertuin’ en zou je graag nog meer mooie fietsspots ontdekken? Sluit je aan bij de club die jou wist te inspireren met een mooie route. Je zult je verbazen over de routekennis. Bekijk welke clubs er bij jou in de buurt zitten en meld je aan voor een clubrit.

Ga voor Fietssport PLUS

Met Fietssport PLUS download je onbeperkt de mooiste routes voor racefiets, MTB of gravelbike.