NTFU ledenpas

Met een Fietssport PLUS-account profiteer ook jij van de voordelen van het NTFU-lidmaatschap. Een van die voordelen is Scan & Go, het registratiesysteem van de NTFU bij toertochten.

Om gebruik te kunnen maken van Scan & Go toon je bij de inschrijftafel jouw persoonlijke barcode. Je kunt deze Scan & Go barcode op vier manieren gebruiken:

  1. Je vindt je barcode op je telefoon met de Fietssport-app. Bovendien heb je met de app een complete wielergids in je achterzak. Je vindt er alle NTFU-toertochten op onze kalender, je downloadt de beste routes én ontdekt de mooiste spots bij jou in de buurt. 
  2. Je vindt jouw barcode digitaal op jouw profielpagina. Wanneer je van Fietssport een snelkoppeling maakt op je smartphone heb je deze barcode altijd bij de hand.
  3. Je kunt jouw Scan & Go barcode zelf uitprinten. Ga naar de pagina 'mijn producten' en kies voor de optie 'Printbare Scan & Go-pas downloaden.
  4. Neem je de Scan & Go barcode liever mee op een (plastic) pas? Vraag dan de plastic Scan & Go-pas aan. De kosten bedragen € 5,-


Oude NTFU-ledenpas

NTFU-leden die al voor 2016 lid zijn geworden kunnen hun bestaande ledenpas blijven gebruiken bij toertochten. De nieuwste Scan & Go software herkent namelijk jouw barcode en controleert de geldigheid van je lidmaatschap.