Word Fietssport PLUS-lid en profiteer direct van veel voordeel

+   Unieke fietsverzekering
+   Voordeel bij toertochten
+   Magazines
Word PLUS-lid
Als lid van de grootste fietsclub van Nederland profiteer je van de betrouwbare NTFU-fietsverzekering, ontvang je korting op toertochten, download je gratis routes én ontvang je 4x per jaar Fietssport Magazine. En dat vanaf 45 euro per jaar. Op deze pagina lees je meer over onze voordelen.
Word PLUS-lid

75.000 PLUS-leden profiteren van deze voordelen

Fietssport is er voor iedereen die wil fietsen: voor wielrenners, mountainbikers en gravelbikers, snelle en langzame fietsers, dames en heren, kilometervreters en appeltaart-trappers. Met ruim 75.000 sportieve fietsers is Fietssport het grootste peloton van Nederland. Vanaf 45 euro per jaar fiets je al met ons mee en profiteer je van alle voordelen.

PLUS

BASIC

Maximaal inzoomen op routes + +
Routes en toertochten opslaan als favoriet + +
Snel en makkelijk inschrijven voor toertochten + +
Vrijblijvend meefietsen bij een club + +
Unieke fietsverzekering +
Magazines +
Voordeel bij toertochten +
Snel van start bij toertochten met Scan & Go +
Download alle routes als GPX-bestand +
Ondersteun NTFU belangenbehartiging +
Gratis gebruik van de app +
€ 45,00 p/j
€ 45,00
€ 0,- p/j
€ 0,-

Wat kost een Fietssport-lidmaatschap?

Ons lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en kost € 45 per jaar. Dat is nog geen appelpunt of binnenband per maand. Het maakt overigens niet uit of je in januari lid wordt of pas in mei instapt, de contributie blijft hetzelfde.

Als lid zijn jouw fietsen tot € 1.000 verzekerd. Is jouw fiets meer waard? Dan kun je een extra dekking afsluiten. Gebruik onze rekenmodule om de prijs van jouw extra dekking te berekenen. Dit bedrag komt bovenop het lidmaatschapstarief.

Word PLUS-lid