• Zondag 30 jun
  • Hoogeloon (Noord Brabant)

Loonse Kermis Wielrentocht 100 km

  • Racefiets

30 juni 2024

Na afloop voor elke deelnemer een broodje frikandel van het huis en een gezellige Après-fiets met muziek en speciaal bier.

Wat is de Loonse kermis tocht?
De Loonse kermis tocht is een fiets evenement voor zowel de wielrenners als de mountainbikers onder ons. Beide tochten starten vanaf de kermistent van Fanfare Wilhelmina bij de kerk in Hoogeloon.

Racefiets tocht:
De routebouwers zorgen ervoor dat je via de mooiste wegen door het kempische landschap zult toeren. Er is ruimte om koers te maken met je vrienden, maar ook om rustig te genieten van de omgeving. De afstand van de tocht zal ongeveer 100km bedragen.

Mountainbike tocht:
We zorgen voor een uitdagend parcours waarbij de geoefende MTB'er maar zeker ook de "af en toe" fietser aan zijn/haar trekken komt! Doordat we tochten aanbieden van ongeveer 35, 45 en 55 kilometer is er voor ieder wat wils.

Beide tochten zijn uiteraard voorzien van een pauze plek waar de deelnemers even op adem kunnen komen en zich kunnen aansterken.

Vooraf inschrijven is niet nodig. We zorgen voorafgaand aan de tocht voor een goede doorstroom bij de inschrijving. Wanneer je gepast betaald, bevorderd dat uiteraard de doorstroming.

Gezelligheid staat bij ons centraal! Na afloop van de tocht kun je rustig bijkomen onder het genot van het welverdiende broodje frikandel, één of meerdere drankjes en natuurlijk gezellige muziek! Er is een bewaakte fietsenstalling aanwezig om je zorgeloos te laten genieten.

De definitieve GPX route zal later worden toegevoegd.

Toertocht details 100 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Kermis tent Hoofdstraat 52
plan route
Hoogtemeters
34 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 29 juni 2024.
Organisatie
Fanfare Wilhelmina Hoogeloon
Website
loonsekermistocht.nl
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.