Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 27-4-2024.
  • Zaterdag 27 apr
  • Groenlo (Gelderland)

BIKE-BEER-BBQ e-bike tocht Koningsdag 2024

  • Recreatief

Op Koningsdag ZATERDAG 27 APRIL aanstaande organiseert wielertoerclub RTCG samen met proeflokaal Brouwersnös uit Groenlo voor de ZESDE keer een BIKE–BEER–BBQ. Samen met je familie, vrienden, buurtgenoten of kaartclub met de (elektrische) fiets een toertocht over 45 km rijden door de mooie Achterhoek. Starten kan tussen 9.30 en 10.30 uur. Aan de BIKE-BEER-BBQ nemen naast e-bikers ook gravelrijders en racefietsers deel. Zij rijden hun eigen routes.
Wat de BIKE-BEER-BBQ uniek maakt is dat we na afloop van onze ritten samen genieten van ambachtelijk gebrouwen biertjes (of andere heerlijke drankjes) en een overheerlijk gerecht van de barbecue.

De kosten voor deelname bedragen 25 euro per persoon, NTFU-leden betalen 22 euro. Dat is inclusief koffie of thee met wat lekkers, een heerlijk koud biertje of andere drankje en een heerlijk gerecht van de barbecue. Heb je grote(re) dorst of meer honger? Je kunt bonnen voor consumpties of een extra gerecht van de barbecue kopen.

De route voor e-bikers is volledig uitgepijld, maar je ontvangt hem ook als GPX-bestand.

Toertocht details 45 km

Starttijd
09:30 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Eibergseweg 1
plan route
Hoogtemeters
31 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 25,00 (BASIC account)
€ 22,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
RTC Groenlo
Website
www.rtcg.nl
Kenmerken
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Henk
Prachtig mooie route, perfect uitgezet met gpx. Na afloop heel gezellige nazit met lekker eten en heerlijk biertje op het terras. Ik ben de volgende keer zeker weer van de partij!