• Zaterdag 15 jun
  • Gouda (Zuid Holland)

Ride To Remember 2024

  • Racefiets

FIETSEVENEMENT ‘RIDE TO REMEMBER’ VOOR STICHTING ALZHEIMER NEDERLAND!

Na een succesvolle eerste editie in juni 2023, heeft de organisatie besloten ook in 2024 weer het fietsevenement ‘Ride to Remember’ te organiseren. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2024. Het terrein van GOUDasfalt zal ook dit jaar weer dienen als start- en finish locatie van het evenement.

Of je nu een beginnende of een ervaren fietser bent; iedereen is welkom! Deelnemers kunnen namelijk kiezen uit drie routes van verschillende lengtes; 70, 100 en 140 kilometer. Dit jaar kan er zelfs ook gekozen worden voor een tiendwegen route van 85 kilometer. Alle routes leiden renners langs de mooiste plekken van het Groene Hart.

Ride to Remember wordt georganiseerd door een aantal fietsvrienden uit Gouda met hart voor stichting Alzheimer en hart voor wielrennen. Op 15 juni hopen we weer veel fietsers uit heel Nederland bij elkaar te brengen om hen een leuke dag te bezorgen en tegelijkertijd bewustzijn te creëren en geld in te zamelen voor dit belangrijke doel. Alle opbrengsten van het evenement komen ten goede aan Stichting Alzheimer Nederland. Dit jaar heeft ook de Gemeente Gouda zich als partner aan het evenement verbonden om samen te werken aan een dementievriendelijke samenleving.

TICKETS

Tickets voor Ride to Remember 2024 zijn nu verkrijgbaar via de website van het evenement, www.ridetoremember.nl. Deelnemers kunnen zich individueel of als onderdeel van een team inschrijven. Registratiekosten zijn vanaf €19,95.

Deelnemers worden aangemoedigd fondsenwervingsdoelen te stellen, zodat er zoveel mogelijk geld opgehaald wordt voor Alzheimer Nederland. Voor bedrijven zijn aparte tickets beschikbaar, zodat collega’s zich als team op kunnen geven voor het evenement.

Ga voor meer informatie over Ride to Remember 2024 naar www.ridetoremember.nl of volg het evenement op Instagram, Facebook of LinkedIn.

PARTNERS

Ride to Remember 2024 is onder andere tot stand gekomen met dank aan de hoofdsponsoren: Wielerploeg Visma Lease a Bike, Gemeente Gouda, Basis Bedrijfshuisvesting, Fortune Coffee, La Gro Geelkerken advocaten, Houtman Aannemers, Wesseling Logistics, Van Nieuwpoort, Twinkel Kinderopvang, Hygiënepapier.nl, Joint Force Group en Van Der Tang Trading .

Toertocht details 70 km

Starttijd
08:15 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Gouderaksedijk 32
plan route
Hoogtemeters
80 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 19,95 (BASIC account)
€ 16,95 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 15 juni 2024.
Organisatie
Stichting Ride To Remember
Website
www.ridetoremember.nl
Kenmerken
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.