• Zaterdag 6 jul
  • Harkema (Friesland)

de Hel van Harkema

  • MTB & Gravel

33,3 - 66,6 - 99,9 hellige kilometers
Zaterdag 6 juli 2024 wordt voor jou als gravel- en/of mountainbikeliefhebber weer een dag om nooit te vergeten. Dwars door de prachtige Friese Wouden wachten je 33,3, 66,6 of 99,9 loodzware kilometers en enkele uitdagende hindernissen (die overigens voor iedereen goed te doen zijn). Ga er maar vanuit dat het zwaarder, uitdagender, natter, kouder en heter wordt dan je ooit hebt meegemaakt. Schrijf je snel in want vol=vol.

Uitdagende hindernissen
Het unieke aan de Hel van Harkema is dat je onderweg verrast wordt met een aantal uitdagende hindernissen. Die zullen ervoor zorgen dat het angstzweet bij sommige van je fietsvrienden uit zal breken en misschien durf je het zelf niet eens aan maar niet getreurd. Er is natuurlijk altijd nog de chicken run voor diegene die niet durft (disclaimer : iedere hindernis is voor iedereen goed te doen).

Gezellig afterparty op muzikaal Hell Plaza
Mocht je de Hel overleven dan kun je aanschuiven op Hell’s Plaza waar met een beste burger de eiwitten weer aangevuld kunnen worden. Vocht aanvullen doen we met de beste hersteldrank die er is: BIER! Na een paar halve liters voel je niks meer van de ontberingen die je hebt doorstaan en kun je voorop in de polonaise tijdens de afterparty.

Toertocht details 33 km

Starttijd
09:30 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
de Bosk 20
plan route
Hoogtemeters
45 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 23,66 (BASIC account)
€ 20,66 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 5 juli 2024.
Organisatie
Stichting Recreatie Sport Harkema
Website
dehelvanharkema.nl
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.