• Zaterdag 21 sep
  • Sint Geertruid (Limburg)

Mergelheuvelland 2- daagse (Mh2d - Race/Toer) 2024

  • Racefiets

Beleef de gezelligheid en sportiviteit van de Mergelheuvelland 2-daagse (MH2D) in 2024! Dit tweedaagse fietsevenement, gehouden op 21 en 22 september, is een feest voor fietsenthousiastelingen die verlangen naar een unieke ervaring in de schitterende heuvels van Limburg. Georganiseerd door fietsclub WTC Sint Geertruid, met hulp van lokale verenigingen en meer dan 400 vrijwilligers, staat MH2D bekend om zijn hoogwaardige toerfietstochten en MTB-routes. Scroll naar beneden en bekijk een te gekke aftermovie van Mh2d 2023.

Jaarlijks trekt MH2D vele toerfiets-, MTB- en ook gravel liefhebbers, veelal een vast onderdeel van hun fietskalender. Het evenement biedt niet alleen sportieve uitdagingen maar ook een kans om in gezins- of verenigingsverband te genieten van de Limburgse gastvrijheid. De organisatie werkt nauw samen met lokale en regionale overheden om een duurzaam en verantwoord evenement te garanderen.

Voor de editie van 2024 kunt u zich verheugen op nieuwe, verbeterde routes die speciaal zijn ontworpen om de deelnemers een frisse en uitdagende fietservaring te bieden. Het organisatieteam werkt hard aan het verkennen en ontwerpen van deze paden, om zowel een unieke als onvergetelijke ervaring te garanderen.

Houd de inschrijvingen in de gaten, die begin 2024 open zullen gaan. Volg MH2D op sociale media voor de laatste updates, foto’s en video’s van eerdere edities, en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Routes zichtbaar op fietssport.nl (NTFU) zijn nog in concept vorm, deze zullen (helaas) te allen tijde nog wijzigen ivm het verkrijgen van alle vergunningen via alle lokale en regionale instanties.

Doe mee aan deze gezellige en sportieve fietsbelevenis en geniet van de prachtige routes en de warme sfeer die de Mergelheuvelland 2-daagse te bieden heeft!

Voor meer informatie, bezoek hun website: MH2D.

Toertocht details 60 km

Starttijd
07:30 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Populair, met z’n allen maak je er een onvergetelijk fietsfeest van.
Startlocatie
Libeek 2
plan route
Hoogtemeters
1.059 hm
Kosten deelname
€ 29,95 (BASIC account)
€ 26,95 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 21 september 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 24,95 (BASIC account)
€ 21,95 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 21 september 2024.
Organisatie
WTC Sint Geertruid
Website
www.mh2d.nl
Kenmerken
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.