• Vrijdag 28 jun
  • Vorden (Gelderland)

Heavensride 2024

  • Racefiets

Heavensride niet zomaar een fietstocht.
Op de sterfdag van haar beste vriendin fietste Mariëlle Klein Brinke elk jaar een lange tocht, vaak met een groep vrienden. Dit ritueel groeide uit naar de HeavensRide, een symbolische fietstocht over 200 of 400 kilometer waar iedereen aan mag deelnemen.

Alle fietsers kunnen tijdens de bijzondere tocht letterlijk hun dierbare overledene(n) met zich meedragen dankzij een sleutelhanger met ruimte voor een foto. Bij het bereiken van de herinneringsboom ontvangt iedere finisher als aandenken het HeavensRide engeltje.

Waar de HeavensRide ons dit jaar zal brengen zullen wij binnenkort onthullen.

Om de rit nog meer inhoud te geven heeft de organisatie gezocht naar een goed doel in de regio. De HeavensRide 2024 haalt geld op voor het Hospice Zutphen, waar terminaal zieke mensen, ongeacht leeftijd, religie of financiële draagkracht, hun laatste levensfase waardig kunnen doormaken.
Tevens wordt er gefietst voor Stichting Ambulance Wens Oost. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door liggend vervoer te bieden.

Met de herinneringsboom, de sleutelhangers en het kleinschalige karakter is de HeavensRide uniek. Dus heb jij zin om te trainen voor een gigantische uitdaging en memorabele fietstocht schrijf je dan in! Vanaf dinsdag 27 februari 2024 zijn de inschrijvingen geopend. Noteer deze datum dus vast in je agenda. Wij werken met een maximum aantal deelnemers dus wacht niet te lang met inschrijven.
www.heavensride.nl

Toertocht details 65 km

Starttijd
10:00 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Oude Zutphenseweg 11
plan route
Kosten deelname
€ 20,00 (BASIC account)
€ 17,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 11 december 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 20,00 (BASIC account)
€ 17,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 11 december 2024.
Organisatie
Stichting Heavensride
Website
www.heavensride.nl
Kenmerken
De route is op de volgende manieren te volgen
Pijlen
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer