• Zaterdag 29 jun
  • Leeuwarden (Friesland)

Ronde van Fryslân 2024

  • Racefiets

Voor de derde keer organiseren 5 Friese NTFU verenigingen een gezamenlijke GPX tocht met 5 start/finish plaatsen. Sinds dit jaar is FietsFriezen één van de organiserende verenigingen. De Ronde van Friesland is een samenwerking van vijf Friese toerclubs te weten: TFK Burgum, FietsFriezen, RTC Rally; FTC Smallingerland en FTC Stiens. De verenigingen kennen alle mooie routes in de eigen omgeving en willen je graag kennis laten maken met de mooiste routes die Friesland te bieden heeft.

De start- en finishplaatsen zijn de vestigingsplaatsen van de verenigingen: Burgum, Leeuwarden (Goutum), Sneek, Drachten en Stiens. Wij starten in Leeuwarden, bij Docks in Middelsee (Redbadwei 14). De Ronde van Friesland kan zowel individueel als in groepsverband worden verreden. De organiserende vereniging hebben de nadrukkelijk wens om de groepsgrootte te beperken tot 14 deelnemers in één fietsend blok.

LET OP! de tocht is niet uitgepijld. Wel wordt een GPX-bestand beschikbaar gesteld, welke te downloaden is. Voor de deelnemers die niet over een GPS apparaat beschikken starten er om 8:15 twee groepen. Groep 1 (met een gemiddelde snelheid van 30 km/u) en groep 2 (met een gemiddelde snelheid van 27 km/h. Bij voldoende interesse kan er ook nog een derde groep geformeerd worden.

Toertocht details 85 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Redbadwei 14
plan route
Hoogtemeters
81 hm
Kosten deelname
€ 9,00 (BASIC account)
€ 7,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 28 juni 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 9,00 (BASIC account)
€ 7,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 28 juni 2024.
Organisatie
Fietsfriezen
Website
www.fietsfriezen.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.