Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 3-3-2024.
  • Zondag 3 mrt
  • Hoorn Nh (Noord Holland)

Strade Bianche Noord-Holland 2024

  • Gravelbike

HRTC Hoorn organiseert op zondag 3 maart 2024 voor de achtste keer de Strade Bianche Noord-Holland. Dit is een vrije toertocht over 105 km. De route gaat grotendeels over rustige asfaltwegen, afgewisseld met onverharde stroken, zoals het Blote Bienepad, een schelpenpad dat Laurens ten Dam en Niki Terpstra regelmatig opnemen in hun trainingsritten. Voor vele fietsers die Noord-Holland al dachten te kennen geeft de tocht een heel ander perspectief op hun 'achtertuin'.

De route is geschikt voor racefietsen met profielbanden vanaf 25 mm, gravelbikes en mountainbikes. Start en finish zijn bij het clubhuis van wielerclub HRTC Hoorn, Holenweg 14D. Het clubhuis is vanaf 8h15 open. Start is tussen 8h30 en 9h15. De pauzeplek is na circa 60 km bij café de Hooghe Heeren in Hoogwoud. De tocht is niet uitgepijld. Deelnemers kunnen de route volgen door de gpx-route te downloaden vanaf fietssport.nl en te uploaden naar hun navigatieapparaat.

Wil je meedoen? Schrijf je vooraf online in, om verzekerd te zijn van een startbewijs en om drukte bij de start te vermijden. LET OP! UPDATE: Het maximum aantal voorinschrijvingen van 150 is bereikt, waardoor de voorinschrijving is gesloten. Er is nog wel na-inschrijving vlak voor de start mogelijk, tussen 8h15 en 9h00 in het clubhuis. De na-inschrijvers worden verzocht om de inschrijfkosten (6 euro) ter plekke over te maken. Dit kan zowel via een QR-code voor digitaal bankieren als een betaling met contant (bij voorkeur gepast) geld.

Toertocht details 105 km

Starttijd
08:30 - 09:15 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Holenweg 14D
plan route
Hoogtemeters
24 hm
Kosten deelname
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Hoornse Ren-en toerclub
Website
www.hrtc.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie start van begin van seizoen