• Zondag 26 mei 2024 2024
  • Denekamp (Overijssel)

Noaberkrachttoer 2024

  • Racefiets

Ontdek het prachtige Twente tijdens de Noaberkrachttoer 2024 op 26-5-2024! Deze uitdagende toertocht is dé perfecte gelegenheid om samen met andere fietsliefhebbers te genieten van een sportieve dag op de fiets.

Met een variërend landschap en plaatselijke klimmetjes is de Noaberkrachttoer een ware uitdaging voor iedere toerfietser. Startend in het pittoreske Denekamp, verken je al snel de prachtige omgeving van Twente. Fiets door glooiende landschappen, groene bossen en pittoreske dorpjes. De perfecte mix tussen natuur en cultuur!

De Noaberkrachttoer is geschikt voor iedereen die houdt van een sportieve uitdaging. Of je nu een ervaren toerfietser bent of net begint met fietsen, deze tocht biedt voor ieder wat wils. Geniet van de gezelligheid en de mooie omgeving terwijl je kilometers vreet.

Wil jij deelnemen aan de Noaberkrachttoer 2024? Meld je dan snel aan via onze website: https://www.fietssport.nl/toertochten/55731. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt en kun je je eenvoudig inschrijven.

Wacht niet langer en zet 26-5-2024 alvast in je agenda. Samen met andere fietsliefhebbers beleef je een onvergetelijke dag tijdens de Noaberkrachttoer. We zien je graag aan de start in Denekamp!

Toertocht details 80 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Lange Voor
plan route
Hoogtemeters
230 hm
Kosten deelname
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
RTC Twente
Website
www.rtctwente.nl
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Voorrijders
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer