• Zondag 1 dec
  • Ysselsteyn (Limburg)

Pepernotentocht

  • Mountainbike

De vijfde editie van de Pepernotentocht, georganiseerd door Tourclub Ysselsteyn, staat zondag, 1 december op het programma.
Na het succes van 2023 hebben de vrijwilligers van Tourclub Ysselsteyn er weer flink de schouders onder gezet om er een topeditie van te maken. Ook nu zijn er weer enkele tracks toegevoegd aan de Pepernotentocht. Alle seinen staan op groen voor een mooi fietsfeest voor alle MTB-liefhebbers, zowel jong als iets ouder en zowel ervaren als iets minder ervaren.
De start en finish vinden net als bij voorgaande edities plaats bij Raceway Venray, waar deelnemers na een tocht van 25, 40 of 55 kilometer worden afgezwaaid door de kenmerkende geblokte finishvlag. Bij iedere afstand worden de diverse natuur- en bosgebieden rondom Ysselsteyn aangedaan, waarbij de moeilijkheidsgraad evenredig aan de afstand meestijgt.
Onderweg wordt gezorgd voor een pauzeplaats met livemuziek, waar de innerlijke mens weer op krachten kan komen. Bij terugkomst op de Raceway is in de kantine de mogelijkheid om onder het genot van een drankje met je mede-bikers na te praten over de tocht. Deelnemers jonger dan 16 jaar hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Op 1 december wordt tussen 8.30 en 10.00 uur gestart vanaf Peelweg 47 (Raceway Venray) in Ysselsteyn. Meer informatie is te vinden op tourclubysselsteyn.nl en facebook.com/tourclubysselsteyn

Toertocht details 25 km

Starttijd
08:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Peelweg 47
plan route
Hoogtemeters
83 hm
Kosten deelname
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 30 november 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 30 november 2024.
Organisatie
TC Ysselsteyn
Website
www.tourclubysselsteyn.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.