• Zaterdag 25 mei
  • Wemeldinge (Zeeland)

BRM 600 Zeeland: Opaalkust

  • Racefiets

We vertrekken vanuit Wemeldinge naar Vlissingen over Zuid-Beveland en Walcheren. In Vlissingen nemen we de pont naar Breskens, vanwaar we via Sluis langs de Damse vaart naar Brugge gaan. Bij Nieuwpoort zien we het indrukwekkende Koning Albert I-monument. Verder langs de kust komen we in Duinkerke en komen via een stukje Opaalkust bij Wimireux (bekend van Sluis-Boulonge-Sluis) en later bij het keerpunt Boulgogne sur Mer. In deze plaats zijn genoeg slaapplaatsen te vinden.
De gezamenlijke start is om 8:00 vanuit Hotel Brasserie Smits. Vooraf krijg je één kopje koffie of thee van onze vereniging. De fietsen mogen niet op het terras staan.
Om de bewoners niet tot last te zijn, graag parkeren bij de Hubo, Sluisplateau 37, 4424 BK Wemeldinge. Dat is vlak bij de startplaats.
Zorg dat je fiets is voorzien van goede verlichting en een niet-knipperend achterlicht. In Frankrijk is het verplicht om een reflecterend veiligheidsvest te dragen in het donker en bij slecht zicht en wij adviseren dit ook voor landen waar dit niet verplicht is.
Vanuit Vlissingen varen jullie over naar Breskens, de ferry kan je betalen met een OV kaart of ter plaatse betalen, zie https://westerscheldeferry.nl/dienstregeling/

Toertocht details 600 km

Starttijd
08:00 - 08:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Wilhelminastraat
plan route
Hoogtemeters
3.248 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 17,00 (BASIC account)
€ 14,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Randonneurs Nederland
Website
www.randonneurs.nl
Kenmerken
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.