• Zondag 30 jun
  • Drunen / Vlijmen (Noord Brabant)

Presto Gravel Ride Drunen 2024

  • MTB & Gravel

Ontdek het prachtige Midden-Brabant tijdens de Presto Gravel Ride Drunen op 30 juni 2024! Deze unieke toertocht is geschikt voor zowel MTB- als Gravel-fietsers en belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Startend in het pittoreske Drunen/Vlijmen, word je meegenomen op een avontuurlijke route door het Brabantse landschap. De route is volledig uitgepijld, waardoor je je volledig kunt focussen op het genieten van de omgeving.

Met afstanden van 60, 80 en 100 kilometer is er voor ieder wat wils. Of je nu een ervaren gravelrijder bent of net begint met offroad fietsen, de Presto Gravel Ride Drunen biedt voor ieder niveau én elke leeftijd een uitdagende route.

Onderweg zul je versteld staan van de prachtige natuur en historische bezienswaardigheden die Midden-Brabant te bieden heeft. Geniet van de rustige gravelwegen en laat je verrassen door de afwisselende omgeving.

Als deelnemer ontvang je een stuurbordje, zodat je met trots kunt laten zien dat je hebt deelgenomen aan deze bijzondere toertocht.

Wil jij de Presto Gravel Ride Drunen niet missen? Meld je dan snel aan via https://www.fietssport.nl/toertochten/55575 en verzeker jezelf van een plekje op deze unieke gravelride. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare startbewijzen is beperkt!

Zorg dat je op 30 juni 2024 klaarstaat in Drunen/Vlijmen en laat je verrassen door de prachtige omgeving van Midden-Brabant tijdens de Presto Gravel Ride Drunen. Tot dan!

Toertocht details 60 km

Starttijd
08:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Honderdbunderweg 25
plan route
Kosten deelname
€ 12,50 (BASIC account)
€ 10,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 24 juni 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 11,50 (BASIC account)
€ 9,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 24 juni 2024.
Organisatie
Toerclub Presto
Website
www.tcpresto.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

De 60 km tocht is volgens mij uitdagender te maken .