• Zondag 17 nov
  • Haarle (Overijssel)

Dutch Masters of MTB 200 km Ultra-Marathon 2024

  • MTB & Gravel

200 KM ULTRA-MARATHON
Dé ultra-marathon die iedere mountainbiker een keer gereden moet hebben. Maak je klaar voor 200 kilometer op de MTB of cyclocrosser/gravelbike!

Op 17 november 2024, kort voor zonsopkomst, vindt de start plaats bij de manege in het dorp Haarle, gelegen in het mooie Salland. Wij hebben de mooiste routes van Overijssel voor je geselecteerd, met veel variatie in het parcours en nog minder asfalt. Een route van 200 km vol met de mooiste en best beoordeelde singletracks, de pittigste beklimmingen en nu meer dan 1400 hoogtemeters. Een route die je binnen 14 uur moet afleggen met uitdagingen om tot het uiterste te gaan!

Bovendien leiden we je over de Sallandse heuvelrug en door het mooie Sallandse landschap en doorkruis je in totaal 5 Overijsselse gemeenten. Je finisht op het podium waar je een warm welkom krijgt van een groot publiek. Onderweg zijn er 5 verzorgingsposten en een uitgebreide 100 km post. 70% van de route is onverhard met daarin de nodige singletracks en slechts 30% van het parcours is verhard.

Wij beloven je: het wordt een extreem zwaar, maar prachtig parcours waar je alles kunt geven!

Toertocht details 200 km

Starttijd
06:30 - 06:30 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Haarlerveldweg 1
plan route
Hoogtemeters
1.400 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 59,50 (BASIC account)
€ 56,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 3 november 2024.
Organisatie
Haarlese Wielerclub SaMo
Website
www.dutchmastersofmtb.nl
Kenmerken
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie route door een mooie omgeving. Singletracks lagen er goed bij en de vrijwiliggers bij de verzorgingsposten waren zeer behulpzaam. Volgend jaar ben ik er weer bij.