Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 14-1-2024.
  • Zondag 14 jan
  • Klarenbeek (Gelderland)

Bike Totaal Wolters ATB-toertocht

  • Mountainbike

Bike Totaal Wolters ATB-tocht SC KLARENBEEK.

Op zondag 14 januari vindt de jaarlijkse mountainbike tocht vanuit Klarenbeek plaats. Deze tocht wordt uitgezet vanaf het sportcomplex aan de Bosweg 12/14 te Klarenbeek. Er zijn 6 afstanden, variërend tussen de 25 en 72 km. Inschrijven kan vanaf 9:00 uur, er kan gestart worden tussen 09.00 en 10.00 uur. Er zijn volop verkeersregelaars aanwezig die het parkeren bij diverse Klarenbeekse ondernemers mogelijk maken. Douches en kleedruimte zijn beschikbaar bij de start en finish.

De route vertrekt vanuit Klarenbeek langs de Klarenbeekse beek richting Oosterhuizen en Beekbergen. Daarna zal de route via de bosrijke omgeving uitkomen bij de Loenense watervallen. Dan volgt een prachtige route over de Veluwe richting Hoenderloo, om op de terugweg via de Veldhuizen weer naar Klarenbeek gaan. Doordat er een extra lus is aangelegd in de route is het onderweg mogelijk om van afstanden te wisselen. Het is een zeer afwisselend parcours waarbij de nodige technische uitdagingen ook gemeden kunnen worden, waardoor je ook op de gravelbike kunt deelnemen. Onderweg zullen er ruim 30 verkeersregelaars ingezet worden voor een veilige oversteek op drukke en gevaarlijke kruisingen.

Na afloop wordt er door de deelnemers van Alp d’Huzes team Klarenbeek de traditionele erwtensoep verkocht waarbij de opbrengst geheel ten goede komt van de actie “Opgeven is geen optie”.

Toertocht details 25 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Bosweg 12-14
plan route
Hoogtemeters
336 hm
Kosten deelname
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
Uitsluitend daginschrijving mogelijk
Organisatie
SC Klarenbeek
Website
www.scklarenbeek.nl/441/bike-totaal-wolters-atb-tocht
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

mooie tocht door de natuur alles keurig geregeld top
Heerlijke route met veel afwisseling. De organisatie heeft de boel goed voor elkaar, goeie startlocatie, overstekers en verzorging onderweg.