• Zondag 8 sep
  • Weesp (Noord Holland)

Sponsortocht voor ALS

  • Racefiets

De opbrengst van onze jaarlijkse Sponsor Toertocht komt dit jaar geheel ten goede stichting ALS. Onze leden spelen een grote rol in het kiezen van het goede doel en in de fondsenwerving. Het inschrijfgeld voor deze sponsor toertocht is € 10 (i.p.v. de gebruikelijke € 5) inclusief een kop koffie of thee bij de start. De complete baromzet en opbrengst van andere activiteiten komt geheel ten goede aan stichting ALS. Het is uiteraard ook mogelijk een extra donatie te doen. Inschrijving bij voorkeur via voorinschrijving tot de dag voor het evenement of ter plekke bij de start. Kom ook in beweging en steun stichting ALS!
Voor de volledigheid, de 65 km en 90 km routes zijn als GPX beschikbaar maar ook voorzien van pijlen. De 120 km en 160 km zijn alleen als GPX beschikbaar.
De 160 km variant van onze Sponsor Toertocht vertrekt vanuit Weesp naar het Naarder meer richting het Gooi. Via Bikbergen en Laren gaat het richting De Eem en Bunschoten-Spakenburg de Arkemheen polder in. Bij Nijkerk passeren we kasteel Salentein op onze weg naar Putten. Hier gaan we het bos in en over de Ermelose heide naar Nunspeet, langs de Zandenplas. Door de polder via Hierden en Harderwijk naar de Knardijk richting Oostvaardersplassen en terug naar Weesp.
De 120 km variant gaat tussen Nijkerk en Putten linksaf naar het Nijkerkernauw. Door het Horsterwold en de Grote Trap naar het randje van de Oostvaardersplassen en vervolgens terug naar Weesp.
De 90 km variant gaat vanaf Bunschoten-Spakenburg naar het Nijkerkernauw en vervolgens door het Horsterwold via de Gooimeerdijk terug naar Weesp.
De 65 km variant gaat bij Laren via Eemnes over de Stichtse brug naar de Gooimeerdijk en terug naar Weesp.
Bij terugkomst in Weesp is ons clubgebouw tot 16:00 open voor een hapje en een drankje om de dag af te sluiten!

Toertocht details 65 km

Starttijd
08:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Papelaan 126
plan route
Hoogtemeters
59 hm
Kosten deelname
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 7 september 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 7 september 2024.
Organisatie
TFC Weesp
Website
tfcweesp.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.