Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 7-4-2024.
  • Zondag 7 apr
  • Sneek (Friesland)

Ronde van Súdwest-Fryslan 2024

  • Racefiets

Wil jij je in alle rust voorbereiden op de RTC Rally 11Merenfietstocht of op de Friese Elfsteden Tocht? Dan past deze voorjaarstocht ideaal in je schema. Je fietst een prachtige route door de gemeente Súdwest-Fryslan, in oppervlakte de grootste gemeente van Nederland. Genieten van rust en ruimte.
Steppers zijn van harte welkom.

Wij storten de totale inkomsten naar het goede doel. Vorig jaar hebben we € 1.640,- kunnen doneren voor de "Kledingbus Súdwest-Fryslan".
Dit jaar rijden we voor het Odensehuis Sneek. Het Odensehuis Sneek, de plek waar mensen met beginnende geheugenproblematiek, mantelzorgers, vrienden, familie en professionals elkaar kunnen ontmoeten. Voor meer info kijk op https://www.odensehuissneek.nl/ .

Let op!! De tocht is niet uitgepijld, iedereen kan een GPX bestand downloaden. Beschik je niet over een Garmin o.i.d. dan kan je een route beschrijving aanvragen bij info@rtcrally.nl. Een andere mogelijkheid is om mee te rijden achter ervaren voorrijders. Om 9:15 vertrekken er twee groepen voor de 90 km route. Een groep met een kruissnelheid van 25 km p/u en een groep met een kruissnelheid van 27 km per uur. Kruissnelheid is de snelheid die onder normale omstandigheden makkelijk gefietst kan worden.
Je kan op de dag zelf inschrijven maar we kunnen geen contant geld accepteren.

Toertocht details 50 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Thomas Zandstrastraat 1
plan route
Hoogtemeters
12 hm
Kosten deelname
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
RTC Rally
Website
www.rtcrally.nl
Kenmerken
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Voorrijders

Wat anderen van deze toertocht vonden.

René
Een mooie tocht door de gemeente Sudwest Fryslan, de route is via een gpx bestand te downloaden maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om aan te haken bij een groep. Halverwege de route zijn restaurants geopend voor een lekker bakkie koffie.
Carl
Mooie tocht over prima fietspaden en wegen, redelijk verkeersluw.
Patrick
Mooie omgeving, flink veel wind. Jammer dat de groepen met voorrijders die om 9.15 zou vertrekken, al ruim voor die tijd vertrokken waren. Gelukkig hadden we GPS, maar er waren ook mensen zonder GPS, die hier op hadden gerekend.
Mooi in uniek landschap!