• Zondag 22 sep 2024 2024
  • Hoogland (Utrecht)

Cycling Challenge Hoogland 2024 (race)

  • Racefiets

Fietsen over prachtige wegen en finishen op een festivalterrein waar een hamburger en een drankje op je staan te wachten? Dan is de Cycling Challenge Hoogland echt iets voor jou! Ook dit jaar organiseert toerfietsvereniging Snel Verzet Hoogland weer de CCH tijdens het derde weekend van september. Er zijn routes voor recreatieve fietsers, goedgetrainde wielrenners en ook voor gravelrijders. Koffie en koeken bij de start, routes en afstanden voor elk niveau, een gezellig festivalterrein, muziek en vele andere leuke activiteiten. Wat wil een fietser nog meer? Ook ontbreekt het je niet aan verzorging onderweg, met verschillende verzorgingsposten bemand door onze gezellige vrijwilligers. Voor alle deelnemers is er ook een bewaakte fietsenstalling bij terugkomst zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Deelname aan de Cycling Challenge Hoogland kost € 17,50 (€ 16,50 bij voorinschrijving). En ja dat is inclusief alles wat hierboven genoemd staat!
Racefietsen
Er zijn diverse routes beschikbaar voor de wielrenners: 80, 115 en 170 km. De routes lopen door het prachtig Gelderse landschap richting de Veluwe. De 80 km route reikt tot het Veluwse Kootwijkerbroek. De 115 km route kent na Kootwijkerbroek een extra lus over de prachtig glooiende wegen van de Veluwe. De 170 km-route is voor de getrainde fietser en maakt een extra lus langs de Posbank bij Arnhem en heeft in totaal maar liefst 700 hoogtemeters. Er zijn onderweg verschillende verzorgingsposten ingericht voor de diverse afstanden om even aan te sterken. De 80 en 115 km routes zijn volledig uitgepijld, de 170 km route is alleen beschikbaar via GPX. De routes worden vooraf met de deelnemers gedeeld en zijn ook bij de start te downloaden (tip: maak eerst een fietssport-account aan voordat je je inschrijft).
Familiefietstocht (alleen daginschrijving) De familiefietstocht is een individuele route voor het hele gezin, van een mooie 30 km. Deze fietstocht is geschikt voor toerfietsen, elektrische fietsen, voor jong en oud. Deze tocht voert je door Hoogland West langs rivier de Eem naar Soest. Via de Soesterduinen bereik je het voormalige vliegveld Soesterberg waar op de pauzeplek een drankje en hapje op je wacht. De terugweg naar Hoogland voert je over de Schapendrift in de bossen naar Korte Duinen tot in Birkhoven. Deelname aan de familietocht is gratis en is alleen per daginschrijving mogelijk.

Toertocht details 80 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Engweg 115
plan route
Hoogtemeters
86 hm
Kosten deelname
€ 17,50 (BASIC account)
€ 14,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 16,50 (BASIC account)
€ 13,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Snel Verzet Hoogland
Website
www.snelverzet.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer