Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 6-4-2024.
  • Zaterdag 6 apr
  • Dongen (Noord Brabant)

Kleppers Graveltocht Dongen 2024

  • Gravelbike

Ontdek de ongekende schoonheid van de Brabantse natuur tijdens de Kleppers Graveltocht Dongen op 6-4-2024! Deze unieke toertocht is speciaal ontworpen voor gravelbikers die houden van avontuur en uitdaging.

De start vindt plaats in het gezellige Dongen, waar je hartelijk wordt ontvangen in Cafézaal de Viersprong, Kanaalstraat 10. Hier kun je je voorbereiden op een geweldige dag vol gravelplezier. De route, samengesteld door Toerclub de Kleppers, neemt je mee over onontdekte gravelpaden die slingeren door de bossen en langs weilanden.

Met behulp van de GPX-bestanden kun je de route eenvoudig volgen en genieten van de prachtige omgeving. Onderweg kun je even op adem komen en genieten van een verfrissend biertje tijdens de pauze. En als kers op de taart wacht er een heerlijke hartige hap op je bij de finish.

We starten wat later op de dag dus de mogelijkheid bestaat dat het gaat schemeren aan het einde van de tocht. Dit maakt de tocht nog meer uitdagender. Zorg voor de zekerheid dat je verlichting op je fiets hebt.

Schrijf je nu in voor de Kleppers Graveltocht Dongen via https://www.fietssport.nl/toertochten/55335 en verzeker jezelf van een plekje op deze unieke gravelbeleving. Mis het niet en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en gezelligheid. We zien je graag op 6-4-2024 in Dongen!

Toertocht details 45 km

Starttijd
14:00 - 15:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Café Zaal de Viersprong Kanaalstraat 10 5104 AC Dongen
plan route
Hoogtemeters
72 hm
Kosten deelname
€ 17,50 (BASIC account)
€ 14,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 17,50 (BASIC account)
€ 14,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TC De Kleppers
Website
www.tcdekleppers.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Toine
Voldoet aan alles waaraan een graveltocht moet voldoen. Goede startlocatie, hele originele verzorgingspost bij een lokale bierbrouwer en een lekkere hartige hap met een leuk presentje bij de finish. Daarnaast een goede GPX file en worden de gevaarlijke oversteekposten duidelijk aangegeven.
Pascal
Erg verrassende route, hoe krijgen ze het verzonnen. Een relaxte tussenstop bij bierbrouwer Opener en aan het einde een lekkere hamburger en een natje bij de cafe de Viersprong. Prima dagje!
Enaleste
Mooie graveltocht
Arno
Mooie tocht, leuke sfeer bij start en finish.