Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 1-4-2024.
  • Maandag 1 apr
  • Weesp (Noord Holland)

Randmerentocht

  • Racefiets

De 120 kilometer variant van de Randmerentocht gaat langs het Gooimeer, Eemmeer, Nijkerkerkernauw, het Nuldernauw en het Wolderwijd. Samen vormen die waterpartijen de randmeren tussen de provincies Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Flevoland. De route voert langs waterrijke gebieden, polders en door bossen en parken. Het vertrek is langs de Vecht om vervolgens via Bussum en Laren naar de Eem te fietsen. De Eem volgend komen we vanaf Spakenburg op de Oostdijk en vervolgens de Arkemheense Zeedijk bij de Arkersluis en ‘Nijkerk aan Zee’. De 90km variant van de Randmerentocht gaat hier linksaf Flevoland in, de 120km gaat verder langs het Nuldernauw naar Harderwijk om daar via de Knardijk Flevoland in te fietsen. Via het Horsterwold, Cirkelbos en de Almeerderhout gaan we over de Hollandse brug terug naar Weesp.
De 40km, 60km en 90km varianten van de Randmerentocht zijn uitgepijld en als GPX beschikbaar. De 120km variant is alleen via GPX beschikbaar.

Toertocht details 40 km

Starttijd
09:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Papelaan 126
plan route
Hoogtemeters
48 hm
Kosten deelname
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TFC Weesp
Website
tfcweesp.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Hans
Prima
Wim
Wat was het weer een prachtige tocht, mooie afwisseling van goed opschieten, mooie natuur en fraai uitzicht. Alles perfect gepijld en als toegift onverwacht droog en redelijk mild weer. 60 kilometer genieten!