• Zaterdag 8 jun
  • Barneveld (Gelderland)

Tour de Force 2024

  • Racefiets

Doe mee aan de ultieme fietsuitdaging van 2024: de Tour de Force! Deze toertocht op 8 juni 2024 neemt je mee langs prachtige routes en adembenemende landschappen. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, deze tocht is voor iedereen die van fietsen houdt.

De Tour de Force start in het pittoreske Barneveld, waar je je kunt onderdompelen in de gezellige sfeer van de fietsgemeenschap. Van daaruit ga je op avontuur, met als doel de finish te halen en jezelf te overtreffen.

Met verschillende afstanden en routes is er voor ieder wat wils. Of je nu kiest voor de 30 km, de 60 km, de 100 km of zelfs de uitdagende 150 km, je zult genieten van de prachtige omgeving en de uitdagende klimmetjes.

Aanmelden voor de Tour de Force kan eenvoudig via onze website. Ga naar https://www.fietssport.nl/toertochten/55173 en schrijf je vandaag nog in. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Bij de Tour de Force draait het niet alleen om de sportieve prestatie, maar ook om de gezelligheid en het samenzijn. Onderweg kun je genieten van een aantal verzorgingsposten, waar je kunt bijtanken en nieuwe energie kunt opdoen. Daarbij zal ook dit jaar het Barneveldse eitje niet ontbreken.

Dus waar wacht je nog op? Zet 8 juni 2024 in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke fietservaring. Schrijf je vandaag nog in voor de Tour de Force en maak deel uit van deze geweldige toertocht. We zien je graag aan de start in Barneveld!

Toertocht details 30 km

Starttijd
09:00 - 13:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Nieuwe Markt 6
plan route
Hoogtemeters
159 hm
Kosten deelname
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 7 juni 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 7 juni 2024.
Organisatie
WV Tour de Force
Website
www.wvtourdeforce.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer